aprilie 2009
15 aprilie 2009: Bucharest Rock Arena se amână până la o dată care va fi comunicată ulterior. Motivele amânării sunt de natură organizatorică şi vor fi comunicate în detaliu în următoarele zile. Menţionăm faptul că Bucharest Rock Arena NU se anulează, ci doar se amână. Revenim cu amănunte curând.


13 aprilie 2009: Pe 31 mai 2009, începând cu ora 21:00, la Bucharest Rock Arena va concerta AC/DC! Concertul va fi susţinut în cadrul celui mai mare festival de rock organizat vreodată în România ce se va desfăşura la km 15 de pe Autostrada Soarelui. AC/DC va evolua pe scena festivalului timp de 2 ore şi 15 minute.

Bucharest Rock Arena va fi un festival anual dedicat exclusiv rockului de bună calitate. Festivalul îşi propune să aducă publicului din România nume grele ale rockului internaţional şi să promoveze valorile locale. În fiecare an artiştii români vor împărţi aceeaşi scenă cu nume grele ale rockului mondial, oferind actului artistic local plusvaloare şi recunoaştere internaţională. Foarte repede Bucharest Rock Arena va deveni un eveniment european, ce va depăşi ca audienţă graniţele României. Beneficiind de un buget considerabil, Bucharest Rock Arena va excela prin calitatea artiştilor prezenţi şi prin organizarea de excepţie. În plus scena pe care se va desfăşura întregul festival aparţine trupei AC/DC, deci întreaga producţie va fi pe măsură.

Bucharest Rock Arena este un eveniment PlayCool organizat în colaborare cu One Event şi se va organiza anual începând cu această prima ediţie.

Programul exact al festivalului poate fi găsit pe site-ul oficial dedicat evenimentului: www.bucharestrockarena.ro. Numele trupei internaţionale care va concerta pe data de 30 mai 2009, în încheierea primei zile a festivalului, va fi făcută public într-un comunicat viitor.

La Bucharest Rock Arena vor fi prezente şi următoarele trupe româneşti: Viţa de Vie, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood şi Persona (în prima zi), respectiv Altar şi Celelalte Cuvinte (în a doua zi).

Accesul în perimetrul de spectacol se va face în fiecare zi începând cu ora 16:00. Accesul în camping va fi gratuit anul acesta şi se poate face începând cu 29 mai până pe 1 iunie 2009.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară şi pe www.ticketpoint.ro, la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de dispunerea faţă de scenă:
100 RON - zona C
200 RON - zona B
400 RON - zona A (lîngă scenă)
800 RON - VIP

Pachetele VIP cuprind: accesul într-o zonă special amenajată, loc în tribună, acces în perimetrul tuturor zonelor (A, B şi C), acces la puncte de vânzare amplasate în zona VIP special amenajată, primirea la intrare a unui ecuson aniversar VIP şi a unei brăţări de acces permanent pe durata desfăşurării festivalului, precum şi asigurarea unui loc de parcare în Parcarea VIP.

Biletele se pot achiziţiona numai sub formă de abonament pentru ambele zile de festival (30 şi 31 mai 2009). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis.

Timp de 2 zile, pe o suprafaţă de aproximativ 200.000 m.p., peste 70.000 de spectatori vor experimenta cele mai pure acorduri rock în incinta unui spaţiu de festival amenajat la standarde internaţionale. Într-un cadru aflat în comuniune perfectă cu natura vor fi amenajate:
puncte de vînzare pe o lungime de 800 m. Sistemul de vânzare va fi pe bază de fise valorice.
spaţii de odihna şi relaxare
5 terase şi restaurante
1 mini-mall pentru vânzarea de produse de merchandising şi pentru desfăşurarea a diverse activităţi recreative (tatuaje, body painting, etc.)
480 de toalete ecologice
peste 17.000 de spaţii de parcare destinate exclusiv publicului
camping cu duşuri şi toalete ecologice
tribună cu 2000 locuri pentru abonaţii VIP
corturi pentru cele 500 de cadre de securitate şi prim ajutor
peste 1000 de persoane prezente la locaţie implicate direct în eveniment.

Locaţia a fost special aleasă pentru a fi uşor accesibilă atât bucureştenilor, cât şi celor din afara Bucureştiului. Organizatorii vor pune la dispoziţia spectatorilor curse directe de autobuz în datele de 30 şi 31 mai 2009, între orele 14:00 - 02:00, la intervale de 5 minute, pe ruta Dristor - Bucharest Rock Arena şi retur.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus