România Liberă / aprilie 2004
La sediul Institutului Italian de Cultură, în lunile mai şi iunie continuă manifestarea dedicată cinematografului italian din anii ’90.

Astfel, miercuri, 5 mai, este proiectat filmul Ovosodo, regia: Paolo Virzi, cu Edoardo Gabbriellini, Claudia Pandolfi şi Nicoletta Braschi. Urmează la 12 mai Baia turcească de Ferzan Ozpetek, cu Alessandro Gassman şi Francesca d’Aloja; la 19 mai Legenda unui pianist pe ocean - 1998, regia: Giuseppe Tornatore, cu Tim Roth şi Gabriele Lavia, la 26 mai, Viaţa e frumoasă de Roberto Benigni, la 9 iunie Un ceai cu Mussolini, regia: Franco Zefirelli, cu Cher, Joan Ploghright, Massimo Ghini, la 16 iunie O sută de paşi, regia: Marco Tullio Giordana, cu Luigi Lo Cascio, Luigi Maria Burruano, Lucia Sardo, 23 iunie Ultimul sărut, regia: Gabrielle Mucino, cu Stefano Accorsi, Giovanna Mezzogiorno, Stefania Sandrelli şi pe 30 iunie La Fati ignoranti, regia: Ferzan Ozpetek, cu Margherita Buy şi Stefano Accorsi.

Toate spectacolele încep la ora 18.


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus