Aplauze / mai 2009
Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu, 2009
Au fost odată Energiile...

S-au născut dintr-un basm, direct pe scena vieţii, unde muritorii au putut gusta din al lor fruct. Se părea că povestea va fi scrisă-n zeci de file dar, ca-n orice final de piesă, într-o bună zi, actorii s-au retras. Jocul lor n-a încetat, nici chiar după ce cortina a fost trasă. În urma acestora n-a rămas nici fumul ceţii şi nici regretul clipelor pe care crezi că le-ai pierdut odată cu apusul soarelui... căci povestea continuă şi azi.

Maturizate, culorile, sunetele, mirosul şi fiorii energiilor au dat naştere, la rândul lor, InOvaţiilor. InOvaţia reprezintă cel mai simplu şi sigur mijloc prin care poţi valorifica schimbarea. Un mod prin care poţi demonstra că actele pe care le-ai pus în scenă ieri, astăzi au devenit un adevărat succes. Inovaţiile atrag întotdeauna numai cuvinte de laudă... Cu siguranţă acesta este şi motivul pentru care tema Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu din 2009 o reprezintă InOvaţiile. Este un eveniment în care imaginea, sunetul, gustul şi mirosul te fac să simţi că şi tu poţi construi ceva. Este momentul în care tu, un simplu spectator, poţi să te transformi într-un actor principal... prin aplauze şi zâmbet! Aşadar, haideţi să continuăm povestea şi să aducem şi de această dată ovaţii inovaţiilor!


Lansare: Antologia de texte 2009 - inOVAŢII şi Antologia pieselor prezentate în secţiunea Spectacole-Lectură

Descarcă programul FITS 2009 aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus