AperiTIFF / mai 2009
Festivalul TIFF 2009
O epidemie mondială determină dependenţa întregii omeniri de transplantul de organe. GeneCo, o companie de biotehnologii, propune o politică de împrumuturi pentru transplantul de organe care îndatorează întreaga populaţie şi instaurează un soi de dictatură a terorii în baza clauzei de reposesie a organelor în cazul neplăţii ratelor ("the reposession clause is a killer" - literalmente, killerul fiind The Repoman).

Repo! va fi una dintre plăcerile vinovate ale TIFF-ului de anul acesta, dispunînd de o distribuţie cel puţin interesantă printre care Anthony Head (Gilles din Buffy) în rol principal, Sarah Brightman în rolul unei primadone fetişizate a universului Repo! şi Paris Hilton, premiată cu o Zmeură de aur pentru rolul de prinţesă bitchy şi dependentă de droguri a imperiului GeneCo.

Cîteva motive pentru a nu rata Repo! ar fi opţiunea default fixată pe blood and gore, realizarea vizuală bună, o scenă în care Sarah Brightman îşi scoate ochii şi moare în chinuri groaznice străpunsă de un grilaj metallic, şi o scenă în care lui Paris Hilton îi cade efectiv faţa jos.


Descarcă povestea filmelor din TIFF 2009 aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus