iulie 2009
În perioada 1-10 august 2009, Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universităţii "Babeş Boyai" şi ArtReSearch din Cluj organizează la Târgu Mureş cea de-a şasea ediţie a Taberei de Dramaturgie a Cotidianului, de această dată cu tema Mitosferei Generaţiei X-Men & Women.

Tabăra, parte a unui amplu program interdisciplinar de cercetare şi creaţie în teatru, film şi media, este dedicată investigării şi reprezentării mutaţiilor comportamentale şi de mentalităţi care au loc în rîndul adolescenţilor şi tinerilor din România de azi.

Structurată pe baza cercetării de teren şi a workshopurilor de dezvoltare a scenariilor şi producţiilor de teatru, film şi media, tabăra reprezintă momentul central al unui program de intervenţie culturală finanţat de Programul IDEI-Cercetare exploratorie al CNCSIS şi este organizată în parteneriat cu Teatrul 74 şi cu Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş. Rezultatele taberei vor fi publicate în suplimentul special al Revistei Man.In.Fest şi difuzate în spectacole multimedia şi coproducţii teatrale în cursul stagiunii 2009-2010.

(C.C. Buricea-Mlinarcic, Director de proiect)

Contact: [email protected]

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus