august 2009
Curs de scenaristică pentru începători - First Draft
Asociaţia Culturală Control N organizează în perioada 15 septembrie - 3 noiembrie 2009 a treia sesiune a workshopului de scenaristică First Draft. Cursul se adresează amatorilor şi începătorilor în domeniul scenaristicii de film şi prezintă în detaliu elementele de bază în scrierea unui scenariu de scurt metraj - premisă, personaje, conflict, structură dramaturgică, dialog etc., precum şi elemente de formatare şi limbaj specifice scenaristicii de film.

Cursul este interactiv, fiecare dintre participanţi putând să aibă în portofoliu, la finalul celor 8 săptămâni, un prim scenariu de scurt metraj. Fiecare curs durează două ore şi este compus din discuţii şi vizionări de filme.

Cursul este susţinut de Ana Agopian (scenarist de film şi televiziune) şi Iulia Rugină (regizor de film). Primele două sesiuni s-au desfăşurat cu sprijinul Fundaţiei Calea Victoriei în prima jumătate a anului 2009.

Cea de-a treia sesiune va avea loc în parteneriat cu Librăria Cărtureşti, începând cu 15 septembrie 2009, ora 19, în fiecare marţi, timp de 8 săptămâni la sediul Librăriei Cărtureşti din strada Arthur Verona, nr. 13-15, Bucureşti.

Numărul maxim de participanţi la curs este de 15. Nu există limită de vârstă. Taxa de participare este de 500 RON, respectiv 400 RON (pentru elevi şi studenţi).

Cei interesaţi se pot înscrie la adresa [email protected] până în data de 5 septembrie 2009, în limita locurilor disponibile. Taxa de participare se va achita la librăria Cărtureşti în data de 10 septembrie 2009.

Mai multe informaţii se pot afla pe site-ul www.controln.ro sau la numărul de telefon 0721 261 736.



Asociaţia Culturală Control N este reprezentantul pe România al NISI MASA.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus