Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri

Teatrul Andrei Mureşanu, invitat în Finlanda


România Liberă, iunie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Spectacolul cu piesa lui Cehov Trei surori pusă în scenă de Radu Afrim la Teatrul Andrei Mureşanu din Sfîntu Gheorghe a fost invitat să participe la Festivalul Internaţional de Teatru din Tampere, Finlanda, care va avea loc între 8 şi 14 august.

Festivalul, cea mai importantă manifestare de gen din lume, a ajuns la a 37-a ediţie şi propune în acest an, ca şi la ediţiile precedente, atît spectacole clasice, cît şi spectacole bazate pe experiment. Spectacolele sunt foarte numeroase, de exemplu anul trecut au fost nu mai puţin de 400 de spectacole. Cea mai exotică prezenţă din acest an se anunţă a fi cea a trupei islandeze "Vesturport", cu spectacolul Romeo şi Julieta.

Printre trupele invitate se mai numără "norton.commander.productions&Forum Freies Theater" (Germania), cu adaptarea Solaris, Stockholms Stadtteatern/ Parkteatern cu adaptarea filmului La Strada, Compania "Art&Schock" din Kazahstan, cu spectacolul Back In URSS şi Compania "Q Theatre" din Finlanda, cu spectacolul Falling Angels.
0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer