Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Tur ghidat al cabinei de proiecţie la Happy Cinema între 15 şi 19 aprilie 2019


aprilie 2019
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Ce se întâmplă de fapt în spatele marelui ecran? Happy Cinema Bucureşti deschide cabina de proiecţie publicului.
 
În săptămâna 15-19 aprilie 2019, Happy Cinema Bucureşti invită copiii să descopere secretele din spatele marelui ecran de cinema. Vraja proiectării filmelor este explicată pe înţelesul celor mici, care pot vizita cabina de proiecţie Happy Cinema Bucureşti.

De unde ajunge imaginea pe ecranul de cinema? Cum arată echipamentul de proiecţie şi care sunt misterele utilizării lui? Cum arată "fizic" filmele din programul de cinema? Copiii vor vedea locul din care porneşte imaginea şi sunetul unui film proiectat în sala de cinema şi vor beneficia gratuit de un mic tur explicativ.

Cabina de proiecţie va putea fi vizitată de grupurile organizate de minim zece copii înainte sau după vizionarea unei animaţii din program în perioada 15-19 aprilie 2019.

Happy Cinema propune această activitate atât grupurilor de elevi din Şcoala Altfel cât şi grupurilor organizate de copii cu vârste între 7-14 ani.

Vizita se poate realiza doar cu o programare în avans pe adresa de mail [email protected] sau telefonic la numărul 0775569976.  Vizita va dura aproximativ 15 minute, cu un număr maxim de 25 de persoane per grup. Pentru grupuri mai numeroase, se vor organiza vizite succesive.
 
Printre animaţiile pe care copiii le pot viziona în aprilie 2019 la Happy Cinema se numără Dumbo 3D, Jack şi figurinele fermecate, Missing Link şi Parcul de distracţii.
 
Website: www.happycinema.ro
0 comentarii

Spacer Spacer