aprilie 2019
Din 21 aprilie 2019, duminica, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu ne aduce o nouă serie de emisiuni Garantat 100%, "sperăm noi, memorabile" (Cătălin Ştefănescu), cu personalităţi cu poveşti de viaţă extraordinare şi contribuţii excepţionale la valorile comunităţilor în care trăiesc".
Garantat 100% este la TVR 1 duminica, de la ora 23.00.

"De 20 de ani garantez pentru farmecul personalităţilor care se mărturisesc în faţa telespectatorilor. Şi pentru poveştile fabuloase pe care le împart cu ei. De 20 de ani garantez pentru oameni frumoşi, idei mari şi întâlniri de neuitat. Ne revedem la TVR 1 într-un nou sezon 100% formidabil!"

În primele patru ediţii, vă propunem întâlniri cu români foarte apreciaţi în Statele Unite ale Americii. Felurile în care fiecare dintre ei se raportează la România, relaţiile păstrate cu ţara şi modul în care aleg să participe acum la viaţa locului din care provin, toate acestea se transformă într-un adevărat spectacol al unor poveşti de viaţă din care fiecare dintre noi are câte ceva de învăţat", ne-a spus Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii, la început de sezon Garantat 100%.

Andrei Şerban, cunoscutul regizor care a făcut o carieră excepţională în Statele Unite, revine după mulţi ani la Garantat 100%, în prima ediţie a sezonului. La Garantat 100% de la TVR 1, duminică, pe 21 aprilie 2019, de la 23.00, Andrei Şerban ne vorbeşte despre spectacolele sale montate în România, şi despre felul în care trăieşte prezentul ţării în care s-a născut.


Tot în noul sezon Garantat 100%, vine, la întâlnirea cu Cătălin Ştefănescu, interpreta Laura Bretan, cea care ne va spune povestea ei, aceea a unei adolescente care se bucură de un uriaş succes la show-ul de televiziune America's Got Talent, dar care descoperă într-un fel foarte personal România, ţara de provenienţă a părinţilor săi.

Silvian Cenţiu, un român cu o poveste de viaţă cu totul extraordinară evadează din România comunistă, după ce participă la un complot împotriva lui Ceauşescu. Ajunge în Statele Unite, trece cu succes prin şcoli celebre, lucrează la mari companii, îşi face propria afacere, iar printre clienţii săi de la această oră se numără şi Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Silvian Cenţiu se ocupă cu imaginea Statelor Unite în lume, iar la Garantat 100%, de la TVR 1, ne va povesti despre acest mare rol.

Florica Zaharia a condus, vreme de treizeci de ani, un departament al Muzeului Metropolitan de Artă de la New York. E specialistă în ţesăturile populare româneşti. Complexitatea şi valoarea acestora depăşeşte cu mult ceea ce ştim în mod obişnuit despre acest subiect.
Florica Zaharia a făcut cunoscute aceste lucruri în toată lumea, iar acum s-a întors în România pentru a deschide, prin forţe proprii, primul muzeu al ţesăturilor româneşti. O cunoaştem la Garantat 100% de la TVR 1.

"Avem şi alte mari surprize. Personalităţi de talie mondială care ne vizitează ţara povestesc la Garantat 100% despre vieţile şi despre carierele lor. Dar, despre aceste ediţii speciale, la momentul potrivit", ne promite Cătălin.


Despre Garantat 100%
Ajunsă la cel de-al 39-lea sezon, emisiunea "Garantat 100%" ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. De-a lungul celor aproape 20 de ani de Garantat 100%, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus