Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Introducere anunţ

Instrucţiuni

Mulţumim că v-aţi hotărît să propuneţi un anunţ cultural LiterNet-ului. Un redactor LiterNet îl va evalua şi acesta va apărea pe LiterNet dacă decidem că e relevant pentru cititorii noştri şi dacă respectă regulile de formatare de mai jos. Vă rugăm să folosiţi această pagină doar pentru a propune un anunţ. Dacă doriţi să propuneţi o cronică pentru un eveniment cultural, vă rugăm să o trimiteţi la adresa de email [email protected].

Categorie:
- pentru fiecare anunţ veţi alege categoria potrivită din cele patru propuse de LiterNet (Film, Teatru, Muzică, Diverse).

Titlul:
- fiecare anunţ va avea un titlu sugestiv care va fi urmat de numele evenimentului / piesei / filmului la care se referă în italic (formatarea se poate face în word şi aduce cu copy / paste sau se poate face direct în căsuţa de editare).
Exemplu: Premieră Afrim la Ploieşti - Miriam W. sau
Programul proiecţiilor - TIFF, 2010

Afişul evenimentului:
- afişul evenimentului se va denumi: DataEveniment_NumeEveniment0.jpg, fără diacritice, fără spaţii, fără puncte, fără majuscule (exemplu: 05062012_miriamw0.jpg sau 05062012_tiff20100.jpg - în cazul evenimentelor ce se repetă anual se va preciza obligatoriu anul; DataEveniment va fi data începerii evenimentului în cazul în care acesta se întinde pe mai multe zile si va fi in formatul ddmmyyyy, adică întâi se va pune ziua, apoi luna, apoi anul, primele cu două cifre, ultimul cu patru cifre)
- încărcarea afişului pe server se va face prin apăsarea butonului Imagine din caseta de Afiş al evenimentului
- imaginea trebuie să fie în format RGB (nu CYMK) şi de maxim 1MB.

Textul anunţului (formatările se pot face în word şi aduce cu copy / paste sau se pot face direct în căsuţa de editare):
- toate textele vor fi scrise cu diacritice, într-un limbaj adecvat, fără greşeli de exprimare şi de ortografie
- toate titlurile de piese de teatru / filme ce apar în text vor fi boldate; titlurile de filme se includ în varianta originală, eventual urmate de traducerile în română, separate prin / (exemplu: Bakjwi / Sete). Titlurile de piese se includ în limba română.
- cuvintele în alte limbi se scriu cu italice,
- între paragrafe se lasă un rînd - cu enter;
- eventualele linkuri se introduc numai cu butonul "Inserează / editează link" - al şaselea de la dreapta la stînga, primul rînd de butoane de deasupra casetei de Text.
- eventuale imagini se introduc în articol numai cu butonul "Imagine" - al treilea de la dreapta la stînga, primul rînd de butoane de deasupra casetei de Text. Sunt permise doar fişiere .jpg şi în format RGB. Denumirea imaginilor va fi asemănătoare cu cea de la afiş, cu diferenţa că în loc de 0, la final va fi 1, 2, 3 etc - adică DataEveniment_NumeEvenimentx.jpg, unde x e 1, 2, 3 etc. (exemplu 05062012_tiff20101.jpg). Imaginile trebuie să fie în format RGB (nu CYMK) şi de maxim 1MB.
- eventuale clipuri video YouTube se introduc în articol numai cu butonul "YouTube" - primul de la dreapta la stînga, primul rînd de butoane de deasupra casetei de Text.
- nu folosiţi majuscule şi boldări / italice / sublinieri în exces.

La fiecare eveniment se vor preciza cel puţin:
Nume eveniment, de (autor):
Data şi ora la care are loc:
Loc de desfăşurare:
Regie (dacă e cazul):
Actori (dacă e cazul):
Cine participă (dacă e cazul):
Preţ:


Vă mulţumim,
Echipa redacţională LiterNet.
Toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii.


Informaţii despre anunţ* Adresa de email va fi folosită doar pentru a vă contacta în legătură cu anunţul introdus. Pentru mai multe detalii vă rugăm citiţi Declaraţia de confidenţialitate a LiterNet.ro

Recomandări

 Teatru, Dans   Concerte, Operă, Operetă
 TV   Cinema
 Programul săptămânii în format Excel arhivat


CITIŢI-NE PE FACEBOOK
PUBLICITATE

Spacer Spacer