Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Teatrul Stela Popescu lansează premiera toamnei, Lampio şi grăuntele de lumină


Comunicat de presă

octombrie 2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Lampio şi grăuntele de lumină este noua premieră prezentată în toamna lui 2017 de Teatrul Muzical "Stela Popescu". Lampio şi grăuntele de lumină este o poveste delicată şi plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată şi dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Îşi dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie. Avanpremiera va avea loc pe 9 şi 10 octombrie 2017 la ora 10, iar premiera pe 16 octombrie 2017 la ora 19, la sala mică a Palatului Naţional al Copiilor. Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 17, 23 şi 24 octombrie 2017, la ora 10,00, pe 10 noiembrie 2017, ora 10,00 şi pe 11 noiembrie 2017, ora 11,00.


Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Şi uite aşa apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă menirea în viaţă, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent şi descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veţi cunoaşte şi alţi licurici, dar şi pe monstrul deznădejdii şi pe uimitoarea Hope, pasărea speranţei. Esenţiale sunt, însă, lecţiile de viaţă pe care fermecătorul nostru prieten, Lampio, trebuie să le înveţe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.

Lampio şi grăuntele de lumină inspiră, înalţă şi schimbă. Copiii îşi vor găsi un nou supererou care reuşeşte să-şi atingă scopul prin cunoaştere şi perseverenţă. Lampio este în fiecare dintre noi şi oglindeşte căutările noastre, ale tuturor. Iar deviza sub care se petrec toate acestea este: "Poţi străluci doar atunci când faci ceea ce îţi place cu adevărat!"

Pentru detalii şi rezervări de grup vă rugăm să ne contactaţi:
Coordonator vânzări / Georgiana Enişor - 0753 174614
Email - teatrulstelapopescu2@gmail.com

0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 După 20 de ani - Teatrul Luni de la Green Hours, Răzvan Penescu
 Teatrul LUNI de la Green Hours împlineşte 20 de ani, Comunicat de presă
 Spectacole-eveniment la sărbătoarea de 20 de ani a Teatrului LUNI de la Green Hours, Comunicat de presă
 Narcis şi apelor tulburi ale firii - Richard III, Roxana Pavnotescu
 Dansul şi teatrul de expresie - The Rite of Spring & Café Müller, Roxana Pavnotescu
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la cronici@liternet.ro. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer