Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul Naţional de Teatru 2008

O trupă - două spectacole britanice - FNT 2008

octombrie 2008
British Council şi Festivalul Naţional de Teatru prezintă Stan's Cafe, una dintre cele mai inovative companii teatrale din Marea Britanie. Remarcată de Cristina Modreanu, selecţionerul Festivalului Naţional de Teatru cu prilejul a două ediţii succesive ale British Council Edinburgh Showcase, în 2005 şi 2007, compania Stan's Cafe aduce la Bucureşti două producţii inedite: Spectacolul Orezului, un spectacol-instalaţie despre oameni şi cifre abstracte reprezentate prin boabe de orez (3 noiembrie 2008, orele 19.30-21.00, 4-7 noiembrie 2008, orele 18-21 - se poate intra oricând în acest interval) şi Purificarea lui Constance Brown, un spectacol de o oră şi 10 minute despre putere, periferie şi un puternic sentiment al spaţiului fizic (3-7 noiembrie 2008, ora 21.00).

Pentru a afla mai multe despre aceste spectacole, vizitează http://www.stanscafe.co.uk/ofallthepeople/ şi http://www.stanscafe.co.uk/thecleansingofconstancebrown/index.html.

Pentru a participa la Spectacolul Orezului, vino la Sala Dalles şi cere bobul tău de orez. Pregăteşte-te pentru o experienţă neobişnuită!

Sprijinul acordat de British Council participării acestei companii la Festivalul Naţional de Teatru se înscrie în politica acestei instituţii de promovare a culturii contemporane britanice.

Toate articolele despre Festivalul Naţional de Teatru 2008

Selecţia ca act performativ - FNT 2008, Mihaela Michailov
 Suficienţa naţională - FNT 2008, Magdalena Boiangiu
 Prinzînd polemica de coadă - FNT 2008, Iulia Popovici