noiembrie 2009
Galeria Dalles anunţă Târgul de carte, muzică şi film KILIPIRIM, ediţia a IX-a, 2009! Consacratul eveniment, deschis în inima Bucureştilor şi aşteptat de zeci de mii de iubitori de cultură, va desfăta timp de 5 zile (în perioada 18-22 noiembrie 2009) gustul amatorilor de carte, muzică şi film la preţuri de "kilipir".

Într-un spaţiu complet renovat, cu un concept de eveniment reînnoit, KILIPIRIM îşi aşteaptă publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte şi nu numai, o excelentă ocazie de a-şi completa colecţiile şi de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori români şi străini.

Proiectul Citeşte şi dă mai departe - Fii donator de carte!

Cu un accentuat spirit social, KILIPIRIM va continua la această ediţie proiectul umanitar Citeşte şi dă mai departe - Fii donator de carte!, proiect susţinut de Fundaţia RTC şi Mobexpert (sponsorul evenimentului). Orientat către nevoia de lectură a generaţiei a III-a din centrele de bătrâni, proiectul va răspunde în acest an şi nevoii de lectură a celor mici. Cu sprijinul Fundaţiei şi al Mobexpert, două biblioteci vor ajunge în "Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie" din Bucureşti - centru de asistenţă socială a persoanelor vârstnice precum şi în "Centrul socio-cultural Provita", al Parohiei Valea Plopului - centru de asistenţă socială a copiilor abandonaţi.

În cadrul spaţiului expoziţional al târgului, va fi amenajată o bibliotecă în care sunt aşteptate donaţii de carte ale tuturor celor care doresc să contribuie la această campanie adresată celor două centre.

Tombola Kilipirim

Nu va lipsi la această ediţie nici tradiţionala tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii târgului KILIPIRIM! Patru câştigători ce îşi vor afla numele duminică, 22 noiembrie 2009, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasă cu câte 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristică, hobby şi business.

Expoziţie inedită la Galeria Dalles

Galeria Dalles va găzdui la mezanin, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie, unică în România, realizată de Nikon Romania şi cunoscutul fotograf Mihai Moiceanu - "o excursie fantastică printre cele mai înalte vârfuri din lume: personaje şi peisaje inedite care vă vor tăia răsuflarea".


Despre Galeria Dalles:
Galeria Dalles vorbeşte despre un loc în care artele îsi deschid drumurile, despre întâlnirea culorii cu emoţia scenei şi ritmul seducţiei în paşi de dans. La mezanin, "Cafeneaua Galeriei Dalles", un bistro parizian, într-un buzunar conect spaţiului de expoziţie, oferă parcă imaginea dintr-o poveste prinsă între un loft industrial şic şi o mică librărie cotropită de cărţi ("Bufetul de carte). Cafeneaua este pentru discuţii, "degustări" de carte, emoţii şi povestiri pentru prieteni...

Despre Fundaţia RTC
Fundaţia RTC
, înfiinţată în aprilie 2005, de către Octavian şi Anca Radu, desfăşoară proiecte fundamentate socio-cultural ce au ca target copiii şi tinerii: proiecte educative pentru copii şi tineri, tabere de creaţie pentru copiii talentaţi, concursuri organizate la muzeele din toată ţara, organizarea de campanii de responsabilizare a instituţiilor de învăţământ în ceea ce priveşte mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.fundatiartc.ro. Mottoul Fundaţiei: "Cu puţin se poate face mult bine şi credem că proiectele Fundaţiei vor fi sprijinite de fiecare din noi".


Eveniment: KILIPIRIM - carte, muzică şi film / ediţia a IX-a
Tematica: târg cu discounturi
Loc: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18 (intrarea prin Librăria Dalles)
Perioada de desfăşurare: 18-22 noiembrie 2009
Program de vizitare: 10.00-20.00
Organizator: X PO NOI
Intrarea liberă.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus