decembrie 2009
În perioada 11-17 decembrie 2009, Cărtureşti şi Fundaţia Principesa Margareta a României îi aşteaptă pe copii şi părinţi la a treia ediţie a Serilor de Poveste. În fiecare seară, începând cu ora 19:00, în mansarda nouă a librăriei Cărtureşti din Arthur Verona 13-15, actori celebri, personalităţi îndrăgite vor da glas eroilor de basm, citind celor mici din cărţile copilăriei.

Mircea Albulescu, Mihai Verbitchi, Andreea Esca, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Alessandra Stoicescu, Maia Morgenstern, Andreea Raicu, Andrei Zăhărescu, Andreea Berecleanu, Mara Panaitescu, Andreea Marin Bănică, Alexandrina Halic, Alina Darian sunt povestitorii care, la invitaţia Fundaţiei, şi-au asumat misiunea de a-i apropia pe copii de cărţi şi de poveştile nemuritoare care au fascinat generaţii întregi.

Ultima seară de poveste va fi dedicată teatrului de păpuşi: copii, voluntarii şi vârstnicii de la Centrul Comunitar Generaţii, înfiinţat de Fundaţia Principesa Margareta a României, vor pune în scenă basmul Cenuşăreasa, cu păpuşi realizate de mână, în cadrul atelierelor de creaţie de la centru. De asemenea, pe toată durata serilor de poveste va putea fi admirată expoziţia de fotografie de poveste realizată de Alisa Tarciniu şi Oana Tănase de la HeartMates Studio.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus