Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Blind Side, The

Şansa unei noi vieţi - The Blind Side


TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Într-o noapte, pe o ploaie infernală, o maşină luxoasă opreşte în faţa lui Michael Oher (Quinton Aaron), un adolescent afro-american, analfabet, de aproape 2 metri şi 200 de kilograme. O doamnă blondă îl trage de mânecă şi îl invită în maşină. Îi oferă o masă caldă şi un pat. Apoi, un dormitor, o maşină şi o şansă să facă o şcoală. Aţi spune că e ficţiune, că aşa ceva nu se poate întâmpla în viaţa reală.

Fie că vă vine să credeţi sau nu, filmul lui John Lee Hancock, The Blind Side, este inspirat dintr-o poveste adevărată. Datorită altruismului soţilor Leigh Anne (Sandra Bullock) şi Sean Touhy (Tim McGraw), Michael Oher a reuşit să devină un alt om. Tânărul a ajuns să joace în campionatul american de fotbal. Filmul este emoţionant, iar Sandra Bullock n-a mai făcut un rol atât de serios de ceva vreme. La rândul lui, The Blind Side este nominalizat la Oscar, la categoria cel mai bun film. Deşi este o peliculă care te unge la suflet, n-are nicio şansă în faţa preaputernicelor producţii Avatar sau Inglourious Basterds.
 Toate articolele despre Blind Side, The


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Nicoleta Zaharia


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer