Valentine's Day
De ce un film despre Ziua Îndrăgostiţilor nu poate fi unul bun, care să ne facă pe toţi să cădem în plasa iubirii şi să plecăm de la cinema cu lacrimi de fericire pe obraz şi încărcaţi de sentimente puternice? De ce se transformă de fiecare dată într-o siropoasă poveste care se vrea romantică, însă este poleită cu un strat gros de inimioare din pluş, neapărat roşii? Garry Marshall este regizorul care a adunat în filmul său, Valentine's Day, o grămadă de actori cunoscuţi, unii mai mult sau mai puţin talentaţi.

Însă asta nu înseamnă un succes garantat. Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Patrick Dempsey , Shirley MacLaine, Jamie Foxx sunt doar câţiva dintre aceştia. Despărţiri, împăcări, goană după cadouri, toate se petrec într-un film încâlcit şi deloc amuzant, care te face să nu-ţi mai doreşti să pui în gură nici măcar o bucăţică de ciocolată, la câtă dulcegărie oferă.

Regia: Garry Marshall Cu: Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Patrick Dempsey , Shirley MacLaine, Jamie Foxx

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus