martie 2010
În perioada 12 - 21 Martie 2010, Galeria Dalles, îşi deschide porţile pentru cea de-a X-a ediţie a Târgului de carte, muzică, film şi antichităţi Kilipirim.

Ediţia extinsă din 2010, Mega Kilipirim, vine cu o ofertă îmbunătăţită de carte românească, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat şi numismatică. Discount-urile pornesc de la 30% şi pot ajunge până la 70%, spre deliciul iubitorilor de cultură.

Kilipirim este Mega pregătit cu ediţii de colecţie, muzică bună, fotografii din secolul al XIX-lea, antichităţi, dar şi cu jocuri logice şi cărţi pentru cei mici. O prezenţă inedită o constituie primul e-book reader comercializat în România care încorporează o bibliotecă electronică în limba română. Cumpărătorii vor primi cadou un card de memorie ce conţine 101 cărţi fundamentale ale literaturii române.


Tombola Kilipirim

Nu va lipsi la această ediţie nici tradiţionala tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii târgului Kilipirim! La finalul evenimentului 4 câştigători vor pleca acasă cu câte 3 kg de carte corespunzatoare domeniului preferat: copii, beletristică, hobby sau business. Ei vor fi anunţaţi pe site-ul www.dallesrevolution.ro, pe 22 martie 2010.


Expoziţie de fotografie în cadrul Cafenelei Dalles

Cafeneaua Dalles va găzdui la etaj, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrări premiate de Nikon în anul 2009.


Eveniment: Mega Kilipirim - carte, muzică, film şi antichităţi, ediţia a X-a
Tematica: târg cu discount
Loc: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18, intrarea prin Libraria Dalles
Perioada de desfăşurare: 12 -22 martie 2010
Program de vizitare: 10.00 - 20.00
Intrarea liberă

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus