Cop Out
Cu cât îmbătrâneşte, Bruce Willis nu devine mai înţelept, dacă ar fi să ne luăm după o vorbă din popor, ci se prosteşte mai tare decât o făcea în tinereţe. În filmul Cop Out / Poliţai în misiune, Willis este un detectiv cu experienţă, care vânează, alături de partenerul său Paul Hodges (Tracy Morgan), un gangster obsedat de obiecte de colecţie. În primele zece minute ale filmului asistăm la o scenă atât de prostească şi de inutilă încât spectatorii sunt tentaţi să iasă imediat din sala de cinema: Paul Hodges, coechipierul lui Jimmy Monroe (Willis), face pe durul şi încearcă să-l intimideze pe un suspect cu replici şi cu situaţii din filme celebre.

La fel de ridicol este şi momentul în care Willis desenează pe geamul de la interogatoriu organul sexual masculin. Astfel de scene penibile continuă pe tot parcursul filmului, care se vrea o comedie, dar sfârşeşte prin a fi o încropeală dezgustătoare, la care contribuie umbrele celor care au fost cândva actori de succes.

Regia: Kevin Smith Cu: Bruce Willis, Tracy Morgan, Juan Carlos Hernández, Cory Fernandez, Ana de la Reguera, Jason Hurt

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus