Greatest, The
Aceeaşi Carey Mulligan din An Education este la fel de fascinantă şi în The Greatest. În acest film, Carey Mulligan este Rose, o adolescentă care se îndrăgosteşte, după mulţi ani de simplă prietenie, de Bennett. După o idilă pasională, urmează un tragic accident de maşină în care tânărul moare. Cum află că este însărcinată şi neavând unde să locuiască, Rose bate la uşa părinţilor lui Bennett, devastaţi de moartea fiului lor cel mare, pe care îl considerau nu doar atrăgător, dar şi extrem de inteligent şi talentat.

Dacă Allen Brewer (Pierce Brosnan), tatăl băiatului, o acceptă pe Rose şi o ajută să depăşească un moment dificil, Grace Brewer (Susan Sarandon) este copleşită de suferinţă şi nu vrea decât să descopere cum şi-a petrecut ultimele clipe fiul său, înainte de a se stinge din viaţă. The Greatest este un film emoţionant şi răvăşitor, în care punctele-cheie sunt Carey Mulligan şi Susan Sarandon.

Regia: Shana Feste Cu: Carey Mulligan, Aaron Johnson, Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Johnny Simmons, Kevin Hagan

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus