iulie 2004
ARE 28 DE ANI...
Adriana Istodor este ziarist la "Evenimentul Zilei". Lucrează în presă de 8 ani, fiind unul dintre cei mai buni reporteri din presa scrisă. În luna iunie a fost diagnosticată cu leucemie granulocitară cronică. În luna august se va căsători. E un om ambiţios şi puternic. Iubeşte muzica rock şi îi place să iasă cu prietenii.

Acum urmează un tratament care îi menţine starea sănătăţii sub control. Este atent supravegheată de doctorul Mădălina Vasilică, medic primar la clinica de Hematologie Fundeni. Dr. Vasilică afirmă că în perspectivă, lucrurile se vor complica, deoarece boala evoluează rapid, iar medicamentele nu sunt o soluţie pe termen lung.

Medicii i-au recomandat o operaţie de transplant de măduvă, care, din păcate, nu poate fi realizată în România. Adriana TREBUIE să ajungă la clinica St Luis din Franţa. Costul operaţiei, spitalizarea, transportul şi însoţitorul Adrianei se ridică la 200.000 de dolari. Suma poate părea imensă. În realitate este infimă, căci costul păstrării vieţii Adrianei este imposibil de preţuit.

"N-aş putea strânge aceşti bani nici dacă aş munci timp de 10 vieţi încontinuu. Iar dacă nu îi strâng, peste puţin timp voi muri.", spune Adriana.

În acest moment, conturile deschise pentru Adriana sunt GOALE. Adriana, însă, este convinsă că NIMENI nu va rămâne indiferent în faţa suferinţei ei.



SALVAŢI-O PE ADRIANA!

Cei care doresc să contribuie la strângerea acestor bani şi care vor să îi redea Adrianei speranţa, pot face donaţii la: cont în lei - 459000665001, cont valuta (Euro) - 2511.2-4828.2, (USD) 2511.2-4828.3- BCR, sucursala Lujerului, cod swift: RNCB ROBU.


Vă mulţumim,
Echipa campaniei ''SALVAŢI-O PE ADRIANA!''

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus