mai 2010
Concert Jean Michel Jarre, 2010
După show-ul sold out susţinut la Bucureşti în 2008 (cînd biletele s-au epuizat cu o lună înainte de eveniment) , Jean Michel Jarre revine în România în cadrul primului său turneu mondial în care publicul poate lua direct parte la universul său singular. Concertul All-In-One-Show va avea loc pe 3 iunie 2010, la ora 20, la Sala Polivalentă.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog cu tehnologia digitală de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, Jean Michel Jarre a imaginat un show ce concentrează talentul său extraordinar de a crea evenimente unice. O experienţă senzorială completă care invită publicul să retrăiască pe viu emoţia unor piese ca Oxygene, Revolution, Chronologie, Magnetic Fields, Equinoxe sau Rendez-Vous.











Echipa de producţie a lui Jarre se deplasează cu 3 autocare nightliner şi 4 camioane de echipament. Pe lângă nenumăratele sintetizatoare analog unice şi binecunoscuta orgă-laser, pe scenă se vor amplasa 5 proiectoare de înaltă rezoluţie şi un ecran de proiecţie imens, cu o deschidere de 30 metri şi înălţime de 8 metri. În acelaşi timp, se impune delimitarea în sală a unor zone de protecţie pentru complicata instalaţie de lasere, pirotehnie şi alte efecte speciale.

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice şi un artist inovator care a încântat şi emoţionat milioane de oameni, doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant în locuri iconice din întreaga lume: La Defense - Paris, Piaţa Roşie - Moscova, Tian An Men - Beijing , Opera din Sydney, Piramidele Egiptului etc.

Concertul Jean Michel Jarre de la Sala Polivalentă este produs de Fundaţia Phoenix, iar biletele se găsesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi în magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, precum şi la Sala Palatului. Preţul acestora este de 100, 200, 300, 500 şi categoria VIP - 700 lei.





















Fotografii: Christine Ferreira, cu excepţia poziţiilor 4 şi 6 realizate de Thomas Alsina.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus