Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011

Curs deschis publicului, susţinut de Florin Şerban, la Atelierul de Scenaristică Secvenţe


noiembrie 2011
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Florin Şerban va susţine un curs deschis publicului despre procesul de rescriere a scenariilor, în cadrul celei de-a doua sesiuni de lucru a Atelierului de Scenaristică Secvenţe.

Vă aşteptăm luni, 5 decembrie 2011, la ora 10.00 AM, pe strada Dimitrie Racoviţă, nr. 8, sector 2, Bucureşti. Taxă de participare: 50 RON, cu reducere de 50% pentru studenţi.

Dacă doriţi să participaţi la curs în calitate de observator, vă rugăm să vă confirmaţi prezenţa printr-un un mesaj la această adresă: [email protected]
 
Florin Şerban a urmat cursurile Secţiei de Regie de film la UNATC şi în timpul facultăţii a scris şi regizat mai multe scurtmetraje, lucrând în paralel în televiziune. După absolvire, Florin Şerban a urmat un master de regie de film la Columbia University, New York, unde a şi predat Teoria Filmului şi Istoria Filmului, sub supravegherea lui Andrew Harris. A primit numeroase burse şi grant-uri şi a absolvit cu o diplomă MFA în februarie 2008.  Filmul său de debut, Eu când vreau să fluier, fluier, a câştigat în 2010 "Ursul de Argint" şi premiul "Alfred Bauer" pentru inovaţie în Cinema la Festivalul de Film de la Berlin, 2010.

Atelierul este organizat de Asociaţia culturală SECVENŢE, în parteneriat cu SAGA FILM şi cu susţinerea Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Parteneri media: Radio Guerrilla, Liternet, Cinemagia, Cinefan, Filmreporter, Cinemarx, Port.ro şi Brands & Bears. Toate articolele despre Atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Cursuri deschise publicului la Atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011, Comunicat de presă
 Au fost selectaţi 9 participanţi la atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011, Comunicat de presă
 Continuă înscrierile pentru atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011, Comunicat de presă
 10.000 euro pentru cel mai bun scenariu - Atelierul de Scenaristică Secvenţe, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer