noiembrie 2011
Atelierul de scenaristică Secvenţe, 2011
Florin Şerban va susţine un curs deschis publicului despre procesul de rescriere a scenariilor, în cadrul celei de-a doua sesiuni de lucru a Atelierului de Scenaristică Secvenţe.

Vă aşteptăm luni, 5 decembrie 2011, la ora 10.00 AM, pe strada Dimitrie Racoviţă, nr. 8, sector 2, Bucureşti. Taxă de participare: 50 RON, cu reducere de 50% pentru studenţi.

Dacă doriţi să participaţi la curs în calitate de observator, vă rugăm să vă confirmaţi prezenţa printr-un un mesaj la această adresă: [email protected].

Florin Şerban a urmat cursurile Secţiei de Regie de film la UNATC şi în timpul facultăţii a scris şi regizat mai multe scurtmetraje, lucrând în paralel în televiziune. După absolvire, Florin Şerban a urmat un master de regie de film la Columbia University, New York, unde a şi predat Teoria Filmului şi Istoria Filmului, sub supravegherea lui Andrew Harris. A primit numeroase burse şi grant-uri şi a absolvit cu o diplomă MFA în februarie 2008.  Filmul său de debut, Eu când vreau să fluier, fluier, a câştigat în 2010 "Ursul de Argint" şi premiul "Alfred Bauer" pentru inovaţie în Cinema la Festivalul de Film de la Berlin, 2010.

Atelierul este organizat de Asociaţia culturală SECVENŢE, în parteneriat cu SAGA FILM şi cu susţinerea Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Parteneri media: Radio Guerrilla, Liternet, Cinemagia, Cinefan, Filmreporter, Cinemarx, Port.ro şi Brands & Bears.