Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Brian Kirk, Allen Coulter

Dustin Hoffman în Luck, un nou serial HBO, din 30 ianuarie 2012


ianuarie 2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Luck, serialul HBO ce îl are ca protagonist pe Dustin Hoffman, va avea premiera luni, 30 ianuarie 2012, de la ora 20:00, la HBO România.
 
Serialul Luck oferă telespectatorilor o privire pătrunzătoare în culisele lumii curselor de cai şi a pariurilor sportive, prezentând toate tipurile de proprietari de cai, jockey-i, antrenori şi pariori care se învârt în jurul unui hipodrom. Michael Mann, care semnează şi regia episodului pilot, şi David Milch, care semnează scenariul, au adunat o distribuţie remarcabilă, condusă de veteranii Dustin Hoffman, laureat al premiilor Oscar, şi Nick Nolte, nominalizat la premiile Oscar.
 
Producătorii David Milch (Deadwood, NYPD Blue) şi Michael Mann (Public Enemies, Ali) vor aduce săptămânal în faţa publicului o oră de dramă în care acţiunea se centrează pe Chester "Ace" Bernstein (Dustin Hoffman), un individ dur şi plin de intuiţie, implicat în lumea jocurilor de noroc şi în multiplele operaţiuni conexe acesteia, de la pariuri sportive, la spălări de bani şi afaceri secrete.

 

Luck îi mai are în distribuţie pe Richard Kind, în rolul agentului sportiv Joey Rathburn; pe Tom Payne în rolul lui Leon, poreclit "Bug Boy", jockey debutant; pe Kerry Condon în rolul lui Rosie, care îşi doreşte să devină jockey; pe Gary Stevens, vedetă a curselor şi în viaţa reală, care îl joacă pe Ronnie Jenkins, jockey veteran, plin de talent, dar şi cu probleme cu alcoolul.
 
Cele nouă episoade ale serialului conţin apariţii episodice ale unor actori apreciaţi precum: Patrick J. Adams, Joan Allen, W. Earl Brown, Bruce Davison, Spencer Garrett, Barry Shabaka Henley, Ted Levine, Jurgen Prochnow, Alan Rosenberg, Mercedes Ruehl, Chantal Sutherland şi Sir Michael Gambon.
 Toate articolele despre Brian Kirk, Allen Coulter


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

Sageata Alte linkuri: imdb.com
 Alte articole de Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer