Bărbaţii, aceste minunate creaturi denumite după stare, conformaţie şi zâmbet, bărbaţii, cele mai calme ape ce ascund munţi de sudoare provocată, formă, emoţie şi stăpânire de sine.

Corpuri în deriva superbelor unde magnetice ale destinului.

Bărbaţii împărţiţi în categorii, unele mai ramificate decât altele, bărbaţii cu nerv versus bărbatul ascuns în dormitor, nelăsat să umble desculţ sau nepieptănat, încurajat să poarte carouri, reiat, o clasică valoare la purtător.

Când astfel de imagini îţi vorbesc, înseamna că nu tu eşti cel care poartă vina unui stil casual bla, ci mediul bolnav în care staţionezi pe o rotativă acţionată social-electric. Pentru cei care n-au înteles mesajul, e bine să amintim de textele ziarelor îngălbenite, de fumul expirat înspre tavanul uşor descuamat, de absenţa oricărui mesaj ce conţine testosteron mixat doar cu alcool dublu-rafinat.

Pentru cele care ştiu ca firele de păr aşezate în straturi, răsucite firesc şi prezente! vin la pachet cu agenda legata în piele şi mângâierile ce surclasează copulaţia - o reverenţă.

Eleganţa - această boală uşor contagioasă.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus