august 2012
V-aţi întrebat vreodată ce e important? Miercuri, pe 22 august 2012, aflăm răspunsurile câtorva dintre oameni pe care Bogdan Stamatin i-a cunoscut de-a lungul timpului şi de-a latul Europei la aceeaşi întrebare simplă: "Ce e important?".

Primele două sezoane din IMPORTANT sunt disponibile pe http://important-videoshow.tumblr.com. Noi am pregătit un sneak peak pentru sezonul 3 înainte de lansarea din luna septembrie 2012 însoţit de un recital Plurabelle.

IMPORTANT e un serial video online, în care oameni obişnuiţi răspund la o întrebare simplă: "Ce e important?" Ultimele două sezoane însumează 29 de episoade în care fotografi, copywriteri, jurnalişti, jurişti, pensionari, profesori, cercetători, studenţi, şomeri, medici şi chiar un fost cioban îşi expun opinia asupra lucrurilor relevante din viaţa lor, alcătuind un tablou eterogen înăuntrul unui concept unitar.

Serialul este realizat de Bogdan Stamatin (producţie) şi Alexandru Bălă (muzică). Bogdan Stamatin a lucrat ca web-designer şi fotojurnalist, iar în prezent este masterand la Şcoala de Design din Copenhaga, Danemarca. Alex Bălă a lucrat ca jurnalist şi conduce proiectul de muzică electronică Plurabelle.

Cum proiectul sărbătoreşte un an de existenţă i-am organizat aniversarea printr-o avanpremieră exclusivă a Sezonului 3 şi printr-un recital al proiectului Plurabelle.

La un an de la primul episod, s-au strâns mai bine de 30 de "mărturii". Noi le-am văzut pe toate şi vă promitem că niciuna nu sună ca alta. Vă aşteptăm miercuri, 22 august 2012, de la ora 19:00, să vă convingeţi.


Parteneri:
http://www.modernism.ro şi http://www.liternet.ro
http://aiurart.ro
http://important-videoshow.tumblr.com
https://www.facebook.com/pages/Plurabelle/174087162646138

În desfăşurare @ aiurart:
Vise mari, oameni mici | Adela Toplean (deschisă până în data de 3 septembrie 2012)
Agenţia de artă. Ediţia a 2-a, de vară | Raluca Băraru, Matei Branea, Alexandru Ciubotariu / Pisica Pătrată (freelancer), George Popa, Sorin Sorăşan (deschisă până în data de 26 august 2012)
Expoziţie de design contemporan autohton cu ghid de utilizare pentru acasă. Obiecte create de Anca Fetcu, Atelier A4, Jusin Baroncea şi Point 4 Space Group, 11am.architects, Origami Studio, care?cutare.
Keep the message, pass the frame on to a child. De la Tokyo la Bucuresti. Despre sustenabilitate şi arhitectura sustenabilă inteligentă cu ASDESIGN 95; invitat special: artistul vizual Daniel Bălănescu
Attraversare. Regăsirea identităţii individuale într-o lume globală | Daniel Bălănescu (în desfăşurare @ aiurart & Caro Hotel)
Femeia ca obiect de consum | Andreea Cioran (în desfăşurare @ Caro Hotel)

Sunteţi aşteptaţi la The IMPORTANT Anniversary astăzi, 22 august 2012, la ora 19, la AIURART Gallery, pe Lirei 21, Bucureşti.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus