martie 2013
Rămâi cu mine este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România. Serialul este o comedie dramatică unică şi emoţionantă ce vorbeşte despre încercările oamenilor de a se cunoaşte şi de a fi înţeleşi de cei din jur. Opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, cel mai important, se caută pe sine. Unii dintre ei vor avea şansa de a găsi ceea ce şi-au dorit.
 
Rămâi cu mine este cel de-al doilea serial original produs de HBO Europe în întregime în România. Producţia are la bază formatul israelian Matay nitnashek, care s-a bucurat de aprecierea publicului şi a fost adaptat de către HBO şi în Ungaria.
 
În cele 13 episoade a câte 30 de minute fiecare, sunt prezentate cu dezinvoltură şi umor poveştile captivante ale unor personaje obişnuite, în care telespectatorii se pot regăsi cu uşurinţă, iar acţiunea se desfăşoară într-un Bucureşti luminos şi plin de viaţă.
 
Noul serial HBO Rămâi cu mine va fi regizat de Constantin Popescu şi Mihai Bauman. Din partea HBO Europe, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă. Tino Furtună este producător din partea Film Factor. Filmările pentru Rămâi cu mine vor începe în primăvara lui 2013, iar premiera la HBO România este programată pentru finele anului.
 
Venim în întâmpinarea dorinţelor telespectatorilor noştri cu un nou produs de calitate marca HBO Europe. Experienţa şi entuziasmul echipei care realizează acest proiect, alături de formatul israelian de succes care stă la baza producţiei sunt două dintre elementele care poziţionează serialul Rămâi cu mine ca un produs puternic, de calitate şi unic pe piaţa de televiziune românească, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.
 
Antony Root, Executive Vice President of Original Programming and Production, a adăugat: Rămâi cu mine s-a dovedit a fi un format de succes pe multe pieţe. Pentru producţia noastră din România avem o echipă remarcabilă şi suntem convinşi că aceasta va fi atractivă pentru publicul românesc.
Regia: Constantin Popescu, Mihai Bauman Cu: Iulia Lumânare, Aureliu Surulescu, Monica Ciută, Andi Vasluianu, Cosmina Stratan, Antonia Ionescu Micu, Lucian Ifrim, Andreea Gheorghe, Nataşa Raab, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu, Stela Popescu, William Hope

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus