martie 2013
Gala Twin Art, 2013
Ce se întâmplă când oameni de suflet se întâlnesc în jurul unei idei? Iau naştere proiecte unice, destinate să facă lumea mai frumoasă. Aşa au gândit Principesa Marina Sturdza, Alexandru Tomescu, Amalia Enache, Malvina Cservenschi, Sorin Dănescu, Mihai Călin, care au ales să susţină fundaţia Hope and Homes for Children România, participând la prima ediţie a Galei Twin Art, ce va avea loc în data de 20 martie 2013 la Ateneul Român, începând cu ora 19.00.

Gala Twin Art e spaţiul ideal în care coexistă şi se potenţează reciproc două forme de artă: cea a sunetelor - ilustrată în mod strălucit de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Andrei Licareţ - şi cea a umanităţii, o artă la care noi, cei de la Hope and Homes for Children România, încercăm să ajungem în fiecare zi.

În cadrul evenimentului ne sunt alături oameni dragi, fiecare cu câte un proiect pe care îl dedică HHC România: Malvina Cservenschi a creat brăţara Wings of Hope - o bijuterie menită să aducă speranţă copiilor; Sorin Dănescu - solist al trupei Diesel - a decis să liciteze în beneficiul HHC colecţia sa de obiecte rare din perioada anilor '70-'80, iar Alexandru Tomescu va dedica Turneul Stradivarius 2013 tot fundaţiei HHC România. Toate fondurile obţinute din aceste proiecte vor fi folosite pentru îndeplinirea misiunii pe care HHC România şi-a ales-o: aceea de a oferi o casă şi o familie fiecărui copil.

De asemenea, Amalia Enache, susţinătoare a organizaţiei în ultimii trei ani, îşi va pune în continuare talentul jurnalistic în slujba HHC. Prin reportajele şi anchetele sale doreşte să susţină misiunea HHC România - aceea de a participa la reforma sistemului de protecţie a copilului, în aşa fel încât fiecare copil aflat în protecţia statului să aibă o viaţă cât mai apropiată de cea dintr-o familie.

Gala va avea loc cu participarea extraordinară a Alteţei Sale, Principesa Marina Sturdza, Preşedinte Onorific HHC. Speranţă şi o familie pentru fiecare copil - acesta a fost crezul nostru şi sursa de inspiraţie. Pe parcurs, am impus standardele cele mai înalte în îngrijirea copilului, am pregătit o întreagă generaţie de specialişti în protecţia copilului şi, poate cel mai important lucru, am oferit demnitate atât copiilor, cât şi celor care au grijă de ei. (...) Acesta este un lucru particular şi nepreţuit. Sunt mândră că, alături de toţi colegii mei, sprijinim România să aibă grijă de copiii ei - declară Alteţa Sa.

Vă invităm aşadar să fiţi alături de noi la Gala Twin Art, un eveniment unic, pus în slujba frumosului, aducând laolaltă arta de a fi om şi cea a sunetelor. Alexandru Tomescu si Andrei Licareţ v-au pregătit un recital cu adevărat special, cu lucrări de Beethoven, Dvořák, Kreisler, Sarasate şi Massenet.

Mai multe informaţii despre eveniment, puteţi găsi pe site-ul HHC - http://www.hhc.ro/comunicare/twin-art, iar bilete puteti achiziţiona de pe site-ul bilete.ro şi din oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro.

HHC este susţinut de PRO TV
Sponsor: Baker Tilly
Co-producători: Quartz Media Production; Filarmonica "George Enescu"
Parteneri: Malvensky, Casa de vinuri Cotnari, Donaris, Iris, Five's, Choco Pack
Cu: Alexandru Tomescu, Andrei Licareţ

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus