Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Gala Premiilor UNITER, 2013-2014

Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2013, Uniter, 2014


decembrie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Uniunea Teatrală din România - UNITER anunţă că ediţia 2013 a Concursului de dramaturgie Cea mai bună piesă românească a anului primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 20 ianuarie 2014 (data poştei).

Autorii vor trimite piesele prin poştă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu. CD-ul ce conţine piesa înscrisă la Concurs va fi însoţit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

În cazul în care nu este posibilă trimiterea în format CD, piesele pot fi trimise în manuscris dactilografiat, prin poştă sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfăşurare a Concursului, rugăm să se aleagă varianta trimiterii în format CD.

Adresa poştală pentru înscrierea pieselor: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea "Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2013".
 
Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Juriul va anunţa piesa câştigătoare la sfârşitul lunii martie 2014, iar Editura UNITEXT o va publica într-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din 28 aprilie 2014, moment în care va fi înmânat şi premiul.

Concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României. Toate articolele despre Gala Premiilor UNITER, 2013-2014


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Nominalizările şi premiile Galei UNITER, 2014, Comunicat de presă
 Laureaţii Galei Premiilor UNITER, 2014, Comunicat de presă
 Ştiute şi neştiute despre Gala premiilor UNITER, 2014, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer