Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici diverse

Podul peste Tisa trece Oceanul


iunie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Filmul documentar Podul peste Tisa, realizat de Ileana Stănculescu, premiat anul trecut pentru debut la cea mai mare competiţie a documentarelor din întreaga lume, Festivalul de la Amsterdam, a fost selecţionat pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Silverdocs, care se va desfăşura între 14 şi 19 iunie în localitatea americană Silver Spring.

Au fost alese în acest an 89 de filme din 43 de ţări dintr-un total de 1300 de filme înscrise, un record, apreciază Mediafax, al festivalului creat la iniţiativa Institutului American de Film şi a canalului Discovery. Podul peste Tisa va fi prezentat alături de alte două filme în secţiunea "Jan Vrijman Fund Films" şi va avea proiecţia în ziua de 15 iunie.

Silverdocs se deschide cu un documentar prezentat recent la Cannes, Midnight Movies: From the Margin to the Mainstream, o trecere în revistă a unor memorabile filme horror, şi se va încheia cu James Dean: Forever Young de Michael J. Sheridan, film ce conţine şi secvenţe inedite cu vedeta de la a cărei dispariţie se împlinesc în septembrie 50 de ani.
0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Redacţia LiterNet


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer