iulie 2014
EUROPAfest 2014
Pe 18 iulie, la ora 17:00, melomanii şi iubitorii de frumos îşi dau întâlnire la Castelul Peleş pentru un concert de muzică clasică desfăşurat în sala de concerte a reşedinţei regale, un eveniment inedit pentru acest spaţiu atât de apreciat de români, dar şi de turiştii străini.
 
Concertul deschide seria evenimentelor derulate în cadrul EUROPAfest Summer Edition, un festival care invită publicul larg să lase departe agitaţia oraşelor şi să intre în atmosfera magică a poveştilor cu regi şi regine de la Sinaia.
 
Organizatorii - jmEvents, European Music Academy şi Primăria Sinaia, mai propun în cadrul proiectului alte 4 concerte - Master's Concert, Jeunesses în concert, precum şi Summer Music Academy Sinaia - 5 ateliere de lucru şi master-classes pentru vioară, flaut şi violoncel desfăşurate sub conducerea unor profesori de renume de la Conservatorul din Nantes, Conservatorul Regal din Bruxelles, Hochschule fur Musik Koln, Conservatorul din Lille, Universitatea Nationala de Muzica Bucureşti şi Conservatorul din Paris.
 
Summer Music Academy Sinaia, program derulat în perioada 16 - 30 iulie 2014, se află la a treia ediţie în România, la iniţiativa European Music Academy condusă de Dl. Constantin Şerban, Director artistic şi Concert-maestru al Orchestrei Naţionale "Pays de la Loire". După 5 ani de succes în Franţa s-a decis extinderea acestui program şi în România în parteneriat cu jmEvents. Prof. Constantin Şerban a gândit un program variat, care să ofere tinerilor muzicieni sosiţi din Europa, dar şi din SUA sau Costa Rica posibilitatea de studii avansate şi performanţă intensivă într-una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice ale României, oraşul de la poalele munţilor Bucegi. 
 
Următoarele evenimente sunt programate pentru 26, 27, 28 şi 29 iulie, constând în concerte de muzică clasică la Castelul Peleş, Casinoul din Sinaia şi Biserica Catolică cu artiştii invitaţi.
 
Bucuraţi-vă de eleganţa muzicii clasice într-o seară de vară la Castel !
 
Intrarea la concerte este liberă în limita locurilor disponibile.
 
Informaţii suplimentare:
0720.31.61.62 | [email protected] |  www.jmEvents.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus