România Liberă / iunie 2005
Tinerii cineaşti interesaţi de secţiunea Talent Campus a Festivalului de film de la Berlin trebuie să ştie că s-au deschis înscrierile. Sunt aşteptaţi viitori producători, regizori, actori, operatori, scenarişti, monteuri, scenografi, compozitori care trimit pînă la 1 noiembrie un material de un minut sau, în plus, şi un filmuleţ de pînă la 5 minute. Înscrierile se fac on-line la http://www.berlinale-talentcampus.de.

La ediţia de anul viitor, a 56-a a Berlinalei, Talent Campusul - secţiune consacrată formării viitorilor cineaşti, va avea ca temă "Foamea, mîncarea şi gustul". Vor avea loc aproximativ 50 de ateliere, proiecţii şi conferinţe, obiectul de activitate predilect al ediţiei fiind montajul de film. Celor selecţionaţi festivalul le asigură în perioada 11-16 februarie cazare şi o parte din banii de drum. De cîţiva ani, România e o prezenţă constantă la Talent Campus. Printre cei care au participat pînă acum se numără Cristian Mungiu, Alexandru Papadopol şi Andrei Gorzo.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus