decembrie 2014
EUROPAfest 2015
EUROPAfest lansează ediţia 2015 a Bucharest International Jazz Competition, unul dintre evenimentele de jazz cele mai apreciate, deopotrivă de public şi specialişti, cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz din Europa.
 
Perioada de aplicaţii e deschisă până pe 10 februarie 2015. Valoarea totală a premiilor se ridică la 7.000 Euro. Trupele şi artiştii interesaţi găsesc regulamentul şi condiţiile de înscriere pe site-ul jmEvents şi www.jazzcompetition.ro. 
 
Între 16 - 23 mai 2015 jazz-ul domină scena capitalei în cadrul Bucharest International Jazz Competition, aflat la a 9-a ediţie. Concursul, organizat de jmEvents, se desfăşoară sub umbrela Festivalului Internaţional EUROPAfest 2015, un festival sinonim cu performanţa, profesionalism şi eleganţa. Concursul promite şi pentru ediţia aceasta întâlniri de neuitat, emoţie, concerte energice, public extaziat, atmosferă, inovaţie îmbinând concertele cu jam sessions, workhopuri şi master-classes de jazz.
 
Bucharest International Jazz Competition este o adevărată explozie de culoare şi energie. Totul se petrece spontan, bazându-se pe talent, inspiraţie şi improvizaţie. De-a lungul celor 9 ediţii, acesta a căpătat reputaţia de cel mai puternic concurs internaţional de jazz din regiune, prezentând proiecte bine definite, cu viziune, cu teme inedite, din marile centre de jazz ale lumii.
 
Din SUA şi până în India cei mai buni jazz-işti ai noii generaţii vor sosi la Bucureşti pentru concerte spectaculoase. Cu un construct atractiv, evenimentul are priză la public: există emoţii, mize mari, competiţie, entuziasm şi multe aplauze din partea spectatorilor. Câştigătorul este desemnat de un juriu format din artişti şi profesori, personalităţi ale lumii de jazz internaţionale.
 
Ediţia 2015 a fost lansată. Sub sloganul "100% jazz and more" evenimentul promite seri pline de creativitate şi libertate de expresie, atât pentru iubitorii genului, cât şi pentru cei care doresc să-i descopere savoarea.
 
Informaţii suplimentare:
jmEvents // 0720.31.61.62 //[email protected] //www.jmEvents.ro

0 comentarii

Sus