februarie 2015
Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de poveşti, Bucureşti, 2015
Teatrul Ion Creangă a dat start înscrierilor pentru cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de poveşti", un program complex de educaţie teatrală şi culturalizare, care va avea loc în perioada 3 - 10 octombrie 2015.

Reunind pe durata celor 8 zile de desfăşurare un program variat de evenimente pentru cei mai mici dintre spectatori, dar şi pentru publicul adult, Festivalul încurajează teatrele şi companiile profesioniste de spectacole - atât din ţară, cât şi din străinătate - să participe cu producţii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuşi etc.

Teatrele interesate de înscrierea la Festival pot trimite formularul de aplicaţie, descărcat de pe www.fitc.ro, însoţit de link-ul cu înregistrarea integrală a spectacolului, fotografiile şi fişa tehnică, nu mai târziu de 19 aprilie 2015 la adresa de e-mail [email protected]. Înregistrările pe suport fizic (DVD) se vor expedia pe adresa sediului administrativ al Teatrului Ion Creangă - Str. General Constantin Budişteanu, nr. 24, sector 1, Bucureşti.

În urma vizionării înregistrării spectacolelor şi îndeplinirii condiţiilor solicitate, Consiliul Artistic al Festivalului va stabili spectacolele care vor participa la cea de a XI-a ediţie a Festivalului, în cadrul celor 2 secţiuni competiţionale: Spectacole pentru 1-6 ani, respectiv pentru 6 - 12 ani. Rezultatele etapei de selecţie vor fi comunicate pe data de 1 mai 2015.

Mai multe informaţii despre Festival găsiţi pe site-ul www.fitc.ro sau www.teatrulioncreanga.ro, secţiunea Noutăţi.