august 2015
Festivalul Hai Sus, 2015
Bucureştenii sunt invitaţi la Festivalul HAI SUS, ce se va desfăşura în perioada 24-30 august 2015, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment în cadrul căruia teatrul independent şi muzica bună îşi dau întâlnire în aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. Accesul la evenimente este liber.

După "Festivalul de Teatru" şi "Festivalul Let's Jazz About It" organizate cu succes în vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale în aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reuneşte trupe de teatru independent şi artişti din zone muzicale diverse.


În cele şapte zile de spectacole, începând cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentaţii artistice:

Muzică
Luni, 24 august 2015: ora 19:30 - The Rank&Fashion;
Miercuri, 26 august 2015: ora 19:30 - Cuantune;
Vineri, 28 august 2015: ora 19:30 - Jazzy Twist Band // ora 21:00 - Jazzapella;
Duminică, 30 august 2015: ora 19:30 - Mice on the Run // ora 21:00 - Alexandra Uşurelu & Muse Quartet;

Teatru
Marţi, 25 august 2015: ora 19:30 - Colonelul Pasăre (Ideo Ideis) // ora 21:00 - Cabaretul cuvintelor
Joi, 27 august 2015: ora 19:30 - Buzunarul cu pâine // ora 21:00 - Venus şi Adonis;
Sâmbătă, 29 august 2015: ora 19:30 - La ginecolog // ora 21:00 - Bullets over Lipscani.

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot şi Mignon din Bucureşti. Acestora li se alătură şi una dintre trupele de liceeni ce au participat în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din Bucureşti, cu spectacolul Colonelul Pasăre.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzică alternativă: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

"Ediţia 2014 a festivalului a adus împreună sute de iubitori de teatru, astfel că în 2015 ne-am propus să le oferim vizitatorilor noştri experienţe noi şi variate de care să se bucure în aer liber. Credem că muzica şi teatrul sunt ocazia perfectă de relaxare după o zi încărcată la birou şi ne bucurăm să oferim publicului momente artistice speciale într-un spaţiu prietenos." a declarat Sebastian Mahu, Center Manager Promenada.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viaţa urbană a oraşului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar şi prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte şi de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiţii sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus