decembrie 2016
EUROPAFest 2017
jmEvents, organizator al festivalului internaţional EUROPAfest şi al altor evenimente de prestigiu, lansează Internship în organizare de evenimente, program bazat pe principiul "înveţi făcând", organizat pentru al 5-lea an consecutiv în România.
 
Dacă eşti student/masterand/absolvent, plin de entuziasm şi pasionat de domeniul organizării de evenimente, dacă ai vrut vreodată să ştii secretele organizării marilor festivaluri internaţionale ai posibilitatea ca visul tău să devină realitate.
 
Tot ce trebuie să faci este să trimiţi CV-ul (format Europass) împreună cu o scrisoare de intenţie (max. o pagină) la [email protected] până la data de 15 decembrie 2016. Persoanele selectate vor participa la un interviu şi la o probă practică. Mai multe detalii despre internship se găsesc pe site-ul organizatorilor http://jmevents.ro/evenimente/proiecte-tineret şi pe pagina de facebook a festivalului.
 
Se caută 4-5 tineri care îşi doresc cu adevărat să înţeleagă domeniul organizării de evenimente, să se specializeze, să îşi îmbogăţească nivelul profesional. Aceştia vor fi incluşi în echipa EUROPAfest 2017 pentru a se familiariza cu întregul proces al planificării şi implementării festivalului. Ei vor fi implicaţi activ în activităţile organizaţiei, vor putea aduce valoare adăugată.
 
În funcţie de abilităţi tinerii selectaţi vor fi implicaţi în unul sau mai multe sectoare de activitate şi vor învăţa: comunicare online, web-surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social-media, marketing online, management cultural, management de proiect, managementul timpului, lucrul individual şi în echipă, relaţii publice, relaţionare cu artiştii, logistică, secretariat, administrativ, set-up scenă, prezentare scenică, organizare concerte etc.
 
Despre EUROPAfest
 
Festivalul EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic prezintă anual peste 40 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În 2017 peste 300 de muzicieni din 45 de ţări vor evolua pe cele mai importante scene din Bucureşti şi Sibiu, săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.
 
Informaţii suplimentare:
0720.31.61.62 | [email protected]www.jmEvents.ro
http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus