Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de filme făcute de adolescenţi SUPER, 2017

Armata de regizori adolescenţi în sala de cinema - Festivalul SUPER, ediţia a 5-a, 2017


mai 2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Înarmează-te cu entuziasm pentru singurul festival internaţional de filme făcute de liceeni! Între 25 şi 28 mai 2017, armata de adolescenţi părăseşte curtea liceului şi vine la festival. Pentru cea de-a 5-a ediţie, echipa Super prezintă proiecţii de film, tradiţionala expoziţia de artă şi petreceri şi concerte în Club Control.

Program:

Joi, 25 mai 2017 - Vernisajul Expoziţiei "Shame" de artă făcută de adolescenţi la Rezidenţa Scena 9.

Vineri, 26 mai 2017 - Deschiderea Festivalului, Competiţie Internaţională 1 şi Competiţia Naţională 1 la Cinema Elvira Popescu. Seara - Petrecerea de deschidere Super.

Sâmbătă, 27 mai 2017 - Competiţia Naţională 2 şi Competiţia Internaţională 2 la Cinema Elvira Popescu. Seara - Super Party în Club Control.

Duminică, 28 mai 2017: SUPER LGBTQ la Cinema Elvira Popescu, Gala de închidere, Festival Friends şi Petrecere de închidere în Club Control cu muzică din filme mixată de Iulian Molnar.

În plus, Super 2017 vrea nu numai să proiecteze filme făcute de liceeni, ci să şi finanţeze câteva viitoare producţii. De asta, organizăm Super Pitch, unde adolescenţii ne pot prezenta ideile pentru producţii. Înscrierile la Pitch se fac până pe 20 mai 2017.

Adolescenţii Super îşi încarcă obiectivele şi luptă pentru artă şi cinema. Super este primul şi singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenţi. Festivalul e organizat de tineri, cu puţini adulţi implicaţi - s-a născut din dorinţa unor regizori adolescenţi de a avea un loc unde să îşi arate filmele, unde să se exprime.

În 2017, înaintea festivalului, Super a ajuns în 12 oraşe din ţară, în care au avut loc 2 workshop-uri şi 11 retrospective. Apoi, în Bucureşti, au avut loc proiecţii de film, un workshop de film şi un workshop de fotografie.

În 2017, Super este Hotspot Cultural BRD.
Finanţator: CNC.
Parteneri: Institutul Francez din Bucureşti, Pegas, Asociaţia Accept, Spaţiul Public European, Rezidenţa BRD Scena 9, Club Control, Institutul Cultural Român, Vira Films, Inspectoratul Şcolar Bucureşti, Librăriile Humanitas, Lente Cafe.
Parteneri Media: Sub25, Revista LZR, LiterNet, RFI România, All About Romanian Cinema, Radio România Cultural, TeenPress, Decât o revistă, MovieNews.ro, Dissolved Magazine, SUBCAPITOL, TVR, Haute Culture, Cinemagia, Şapte Seri, Zona Nouă.
Partener de mobilitate: Uber. Cu Uber ajungi confortabil, convenabil şi în siguranţă, indiferent de destinaţie, iar o maşină este mereu la un buton distanţă. Participanţii care nu au încercat Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă îşi fac un cont pe Uber.com/App şi introduc în aplicaţie codul promoţional SuperFestival.
 Toate articolele despre Festivalul de filme făcute de adolescenţi SUPER, 2017


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Alătură-te armatei de regizori din curtea liceului! Trimite scurtmetrajul tău la singurul festival de filme făcute de adolescenţi - SUPER, 2017, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer