mai 2020
Festivalul de teatru studenţesc Okaua 2020 (Best of 2014-2019)
Pe locuri, fiţi gata, PLAY! Oficial deschidem Festivalul OKaua, ediţia 7.2, prima ediţie exclusiv online.

Inaugurăm împreună secţiunea de filme de scurtmetraj, singura secţiune în concurs. Ne bucurăm de producţii realizate de UNATC şi UBB. Le urăm succes!  (vezi aici scurtmetrajele propuse)

De asemenea, vom difuza LIVE spectacolele câştigătoare din toate ediţiile anterioare şi multe alte surprize pregătite special pentru voi, spectatorii şi prietenii noştri dragi! (vezi aici)

Dorim să le mulţumim partenerilor care ne-au fost alături la fiecare ediţie: Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale", Facultatea de Teatru şi Film - Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, şi Ravensburger. Nu uitaţi, Festivalul OKaua este plăcut de Radio Guerilla!

Ne e dor de întâlnirea cu teatrul, cu publicul, cu voi, însă cel mai important e să fim în siguranţă şi să ne bucurăm aşa cum putem! Vă invităm să ne fiţi alături aici, pe pagina de Facebook.

#fok7_2 #fok #statiacasa şi daţi play

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus