septembrie 2021

Pe 24 septembrie 2021, în cadrul evenimentului care celebrează, pentru al 12-lea an, cinema-ul autohton, Noaptea Albă a Filmului Românesc, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca vor rula două dintre cele mai recente filme româneşti. Mia îşi ratează răzbunarea va fi proiectat în prezenţa echipei, urmat de Întregalde, noua producţie semnată de Radu Muntean şi selectată la Cannes.

Biletele se găsesc pe cinemavictoria.ro şi la casierie.

Program 24 septembrie 2021

Cluj-Napoca

Ora 19:30 - Mia îşi ratează răzbunarea / În prezenţa echipei
r. Bogdan Theodor Olteanu, România, 2020 | 82'
Cu: Ioana Bugarin, Maria Popistaşu, Ana Maria Guran
După o despărţire violentă, Mia, o tânără actriţă, e hotărâtă să se răzbune pe fostul ei iubit. Pe măsură ce planul ei se conturează, Mia şi grupul său de prietene redefinesc noţiunea de feminitate. Menţiunea Specială a juriului la Festivalul de la Varşovia, 2020
Bilete aici.

Ora 21:45 - Întregalde
r. Radu Muntean | România, 104'
Cu: Maria Popistaşu, Luca Sabin, Ilona Brezoianu, Alex Bogdan

Maria, Dan şi Ilinca participă, ca în fiecare sfârşit de an, la excursia lor umanitară, ducând cu un vehicul de teren ajutoare în satul Întregalde. Un bătrân le iese în cale şi îi roagă să-l ducă la un gater din apropiere, dar maşina se înţepeneşte într-un şanţ...
Premiera mondială de la Cannes, în secţiunea Quinzaine des Réalisateurs
Bilete aici. 

Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc cu respectarea măsurilor de siguranţă necesare în această perioadă. Purtarea măştii este obligatorie.
Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în parteneriat cu Asociaţia Film şi Cultură Urbană.
Prezentat de: Banca Transilvania
Recomandat de: TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro)
Plăcut de: Radio Guerrilla
Parteneri media: Hotnews, Agerpres, Iqads.ro, Cinemagia, Urban.ro, B365, Aarc.ro, Munteanu
Partener de monitorizare: mediaTRUST

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus