aprilie 2023
Weekend Comedy
Teatrul Metropolis, București
Wekeend Comedy de Jeanne și Sam Bobrick
Regia: Dragoș Câmpan
Scenografie: Iulia Gherghescu
Distribuție: Florin Busuioc (Frank), Adelaida Zamfira (Peggy), Ioana Marcoiu (Jill), Cristian Popa (Toni)

"Două cupluri închiriază din greșeală aceeași cabana pentru weekend. Unul din cupluri este format din Frank și Peggy, un domn morocănos și soția lui, amândoi trecuți de prima tinerețe. După mulți ani de căsnicie, Peggy Jackson închiriază o cabană pentru a petrece un sfârșit de săptămână romantic cu soțul ei. Este prima vacanță adevărată după o perioadă îndelungată. Frank Jackson nu înțelege cum poate sta trei zile fără ziare, fără semnal la telefon și fără TV. Exact când pare să accepte ideea, în "peisaj" își fac apariția Jill și Tony, doi tineri neconformiști care au închiriat aceeași cabană. Cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului și de-aici începe un adevărat război între generații plin de situații comice unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie. Cu această piesă Sam Bobrick - autorul a zeci de piesă de succes printre care Cafeneaua sau Crima de la Howard Johnson -, demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane." (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate la repetiția din 3 aprilie 2023)

( Click pe o fotografie pt slideshow.)

Adelaida Zamfira (Peggy)

Ioana Marcoiu (Jill)

Cristian Popa (Toni)

Florin Busuioc (Frank)De: Jeanne și Sam Bobrick Regia: Dragoș Câmpan Cu: Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu, Cristian Popa

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus