iunie 2023
Constelații
Teatrul de Artă, București
Constelații de Nick Payne
Traducerea și adaptarea: Ioana Barbu, Marin Grigore
Regia: George Dogaru
Scenografie:Romulus Boicu
Grafică și fotografie: Mihnea Irimia
Muzica originală: Marin Grigore
Videoproiecție: Ovidiu Cotârță
Distribuție: Ioana Barbu (Marianne), Marin Grigore (Roland)

"Constelații este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător la un grătar. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra... 

Constelații a avut premiera la Royal Court Theatre, Londra, în ianuarie 2012. Apoi, spectacolul a fost transferat la Duke of York's Theatre, Londra, în noiembrie 2012. Trei ani mai târziu, spectacolul a avut premiera și pe Broadway, la Samuel J. Friedman Theatre, avându-i protagoniști pe Jake Gyllenhaal și Ruth Wilson. A fost un succes răsunător. 

Constelații. O singură relație. Posibilități infinite. Un cuplu care trece dincolo de continuum spațiu/timp, să exploreze posibilitățile infinite ale dragostei care-l leagă." (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate la repetiția din 27 aprilie 2023)

( Click pe o fotografie pt slideshow.)De: Nick Payne Regia: George Dogaru Cu: Ioana Barbu, Marin Grigore

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus