august 2023
In a relationship with #ARTS este un proiect care-și propune să abordeze 7 domenii artistice prin lentila sănătății emoționale și relaționale, invitând la dezbatere tineri români și artiștii lor preferați. Mai multe detalii găsești aici inarelationship.ro/podcast

In a relationship with #ARTS este un podcast despre limite sănătoase în artă, despre modele și stereotipuri, despre greutățile și bucuriile vieții de artist. E un podcast despre tineri și cu tineri, așa că cea mai importantă părere e a ta.

Dacă ai între 14 și 22 ani, propune până pe 31 august 2023 artiștii pe care ți-ar plăcea să-i vezi sau cu care ți-ar plăcea să stai la discuții. Ai 7 domenii artistice din care îi poți alege: #MUZICĂ #FILM #LITERATURĂ #TEATRU #FOTOGRAFIE #DANS #ARTE GRAFICE.

Poți să-ți alegi artistul preferat completând formularul de pe siteul https://inarelationship.ro/podcast/ sau trimițând propunerea ta către contul de instagram in_a_rel până pe 31 august 2023.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus