aprilie 2006
Concert Billy Idol
Acesta este un comunicat de presă foarte simplu: Billy Idol va susţine un concert la Bucureşti! Gata!
(totuşi, câteva detalii)




Cine n-a fredonat, măcar o dată, White Wedding, Hot în the City sau Eyes Without a Face? Ei bine, aveţi acum ocazia s-o faceţi împreună cu "acompaniamentul" original: Events îl aduce pe Billy "Băiatul rău" Idol în Bucureşti, la Arenele Romane, pe 10 iulie, de la ora 20. Prima dată, premieră, de excepţie, extraordinar - voi alegeţi!

Excentricul artist va susţine în România un concert în cadrul turneului său european de promovare pentru cel mai recent album, Devil's Playground, dar promite solemn că la Arenele Romane vor răsuna şi hiturile sale mai vechi, cele care l-au lansat şi consacrat.

Alături de Billy Idol va urca pe scenă şi bunul său prieten, Steve Steavens, cel a cărui chitara completează perfect vocea şi stilul inconfundabil al punkerului.



Spectacolul din 10 iulie este un eveniment unic, de aceea este recomandabilă achiziţionarea din timp a biletelor de la casa de bilete a Salii Palatului şi din reţeaua Diverta (începând din 22 mai), sau on-line, pe www.rol.ro (din 8 mai).

De asemenea, Events oferă şi posibilitatea rezervării telefonice, la numerele (021) 311 50 63 / 4. Preţul biletelor este de 120 RON până la 13 iunie, şi 150 RON ulterior (dacă mai găsiţi).



***


Compania Events (Director General: Sorina Burlacu) are un portofoliu în care sunt înscrise, la loc de cinste, evenimente de excepţie precum: Spectacolul de Flamenco cu Angel Munoz, Concertul Richard Clayderman, Concertul Angela Gheorghiu - Bucureşti 2004, Concertul de Crăciun de la Opera Naţională - Felicia Filip şi invitaţii săi, Turneul IRIS Digital Athenaeum, dar şi multe târguri şi expozitii. Şi dacă asta nu vi se pare o garanţie pentru succesul unui eveniment, gândiţi-vă că Billy Idol e o garanţie în sine!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus