ianuarie 2024
Eu sunt propria mea soție - Charlotte
Teatrul Mic, București
Eu sunt propria mea soție - Charlotte de Doug Wright
Traducerea și regia: Teodora Petre
Scenografia și lighting design: Ioana Pashca
Muzica originală: Cezar Antal
Mișcare scenică: Alina Petrică
Video: Gabi Costin
Afiș: Sabina Spătariu
Distribuție: Gabi Costin

"Eu sunt propria mea soție de Doug Wright este un One Man Show cu actorul Gabi Costin care prezintă o poveste plină de amintiri, nuanțe și emoții puternice ale Charlottei von Mahlsdorf, un personaj cu multiple straturi și secrete, bazat pe o poveste reală. Spectacolul explorează complexitatea identității și lupta pentru autenticitate, reușind să îmbine umorul, dramatismul și introspecția într-o poveste tulburătoare despre identitate și autodescoperire.

Doug Wright este un dramaturg și scenarist american, cu o carieră remarcabilă în lumea teatrului și cinematografiei, cunoscut pentru piesa sa de teatru I am my own wife (Eu sunt propria mea soție), care a primit în anul 2004 Premiul Pulitzer pentru piesă de teatru și Tony Award pentru Cel mai bun spectacol. Este apreciat pentru felul în care provoacă publicul să reflecte asupra lumii și condiției umane, explorând psihologia personajelor prin creațiile sale.

«Universul extrem de bogat al lui Charlotte, atât interior cât și exterior, m-a fascinat încă de la prima lectură a textului. Acesta a fost motivul pentru care mi-am dorit să construiesc, alături de minunata mea echipă, formată din scenografa Ioana Pashca și compozitorul Cezar Antal, un spectacol asemănător unui vehicul care te poartă într-o călătorie de explorare a diverselor fațete care compun acest amalgam de ipostaze pe nume Charlotte.

Desigur, totul a pornit de la admirația și dragostea sinceră pe care le am dintotdeauna pentru actorul Gabi Costin, el însuși purtător al unei lumi fascinant de bogate, cel puțin pe măsura talentului său. Vă invităm să porniți cu noi la drum!» (Teodora Petre)" (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate la repetiția din 30 ianuarie 2024)

( Click pe o fotografie pt slideshow.)





Teodora Petre



























































































































































































































































































































































































































































De: Doug Wright Regia: Teodora Petre Cu: Gabi Costin

0 comentarii

În programul cultural

Teatrul Mic (Studio, Gabroveni 57)
17.05.2024 19,00

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus