iunie 2024
Înaintea erei MEGA
Teatrul Apropo, București
Înaintea erei MEGA de Dan Boldea
Regie și scenografie: Robert Kocsis
Coregrafie: Teodora Tudose
Univers sonor: Dan Boldea
Proiecții: Ivona Dorohoianu
Distribuție: Alexandru Tudor, Sabina Lazăr, Diana-Raluca Amitroaie.

"Ce înseamnă să fii un simplu vânzător în ziua de astăzi? Ce înseamnă să lucrezi cu dușmanul în fiecare zi?

Planeta Pământ suportă o evoluție tehnologică fulminantă care nu mai lasă oamenilor spațiu în a se descoperi pe sine și nici în a le mai permite să îndrăznească și să spere. "Trăim ca să muncim și muncim ca să trăim!" ar fi deviza capitalismului care amenință tot mai tare una dintre cele mai desconsiderate meserii din lume, dar de care noi toți ceilalți depindem zi de zi.

Înaintea erei MEGA este un spectacol documentar despre condiția vânzătorului din zilele noastre, o radiografie a vieții celor de după casa de marcat când nu mai sunt acolo, a nevoilor lor, dar și a incertitudinii că de mâine pot fi înlocuiți precum niște mașinării stricate.

O echipă de tineri artiști vă invită la un eveniment care își dorește să pună în prim plan problemele societății despre care rareori se vorbește dar care au o la fel de mare importanță precum temele mari discutate în media și nu numai. Astfel că demersul artistic al fiecăruia dintre ei se îndreaptă spre latura politică, socială și documentară a artei spectacolului, fiind convinși că prin teatru pot schimba în bine societatea din care fac parte" (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dan Moruzan (realizate la repetiția din 11 iunie 2024)

( Click pe o fotografie pt slideshow.)Diana Amitroaiei, Robert Kocsis, Sabina Lazăr, Alex Tudor

De: Dan Boldea Regia: Robert Kocsis Cu: Alexandru Tudor, Sabina Lazăr, Diana-Raluca Amitroaie

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus