august 2006
Fondul ONU pentru Populaţie vrea să arate lumii cum se vede România prin ochii românilor.

Dacă eşti pasionat de arta fotografică, ajută-ne să arătăm frumuseţea şi unicitatea României prin oamenii ei. Oameni de toate vârstele. Activi, demni, naturali, optimişti şi stăpâni pe sine. Surprinde spiritul unei generaţii sau al legăturilor dintre oameni de mai multe vârste şi trimite-ne fotografiile tale. Vrem să premiem imagini care reflectă realitatea vieţii de zi cu zi a românilor şi care preţuiesc calităţile lor de oameni independenţi şi capabili.

Fotografia câştigătoare va fi premiată cu aparatură fotografică semi-profesională iar alte 20 de fotografii vor primi diplome de excelenţă şi vor participa la o expoziţie organizată de Fondul ONU pentru Populaţie în luna octombrie.

În concurs pot participa fotografi profesionişti şi amatori cu cetăţenie română. Înscrierile se pot face între 26 iulie şi 15 septembrie 2006. Pentru condiţii şi formularul de înscriere, vizitaţi www.unfpa.ro.


Calendarul concursului:

 Înscriere: 26 iulie - 15 septembrie 2006 (inclusiv), pe site-ul www.unfpa.ro, unde există un formular on-line dedicat.

 Jurizare: 16 - 30 septembrie 2006 (juriul va fi format din fotografi profesionişti şi echipa UNFPA)

 Expoziţie / festivitate de premiere: 15 - 30 octombrie 2006.

Premiul principal constă într-un aparat foto SLR, iar alte 20 de fotografii vor participa la expoziţia finală. Festivitatea de premiere va fi în deschiderea expoziţiei.



****


Fondul ONU pentru Populaţie (UNFPA) este o agenţie internaţională de dezvoltare care promovează dreptul fiecărui om - femeie, bărbat, copil - la o viaţă sănătoasă şi cu şanse egale în societate.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus