Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Wild Hogs

Wild Hogs - Dacă vă place, dacă n-aţi mai văzut, dacă doriţi să revedeţi...


Cinemagia, aprilie 2007
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Dacă vă place...
Sageata ...să vedeţi patru bărbaţi trecuţi bine de vârsta medie, care încearcă să se dea bikers în piele neagră şi-şi zic Wild Hogs - adică "Vierii sălba..." pardon, Gaşca nebună.
Sageata ...genul de comedie economică, igienică, numai bună pentru cardiaci, unde zâmbeşti de vreo trei ori în primul sfert de oră, şi gata.
Sageata ...tipul de scenariu ca la carte(a de citire), cu expoziţiune, intrigă, desfăşurarea acţiunii, punct culminant, deznodământ - şi, lucrul cel mai important, mesaj, morală, ceva educativ - atât de ca la carte, încât ştii de la început tot ce se va întâmpla, şi când, şi cum, şi de ce...
Sageata ...motociclete Harley Davidson filmate cum merg câteşipatru prin preriile din Midwest şi New Mexico.
Sageata ...motociclete Harley Davidson filmate cum merg câteşipatruzeci prin preriile din Midwest şi New Mexico (când apare ditamai banda ălora răii, să-i căpăcească pe-ai noştri).

Dacă n-aţi mai văzut niciodată...
Sageata ...patru bărbaţi trecuţi... da, ok, tot ăia de sus - scăldându-se la poponeţu' gol într-o gârlă, ca să fie de râs.
Sageata ...aceiaşi patru, trezindu-se dimineaţa din somn îmbrăţişaţi (că erau în natură şi cam rebegiseră) şi vorbind despre călăritul motocicletelor şi toate cele astfel încât fiecare frază să aibă conotaţii gay.
Sageata ...tot ei, cum fac pişu aliniaţi, cu spatele la aparat şi cu faţa la natură (da' fără abbbsolut nici un rost!!!)
Sageata ...motociclete care se răstoarnă, cană de cafea căzută pe laptop, fum ieşind din laptop, mingi care ricoşează drept în boaşele cui nu trebuie, tauri care evident îi vor zbura pe unii (cu boltă) afară din ocol.

Dacă vă e dor să revedeţi şi pentru a mia oară...
Sageata ...cum unu' stoarce drept în mutra altuia (mult) ketchup şi (la fel de mult) muştar, ca să-l mustre, iar ăla mustăceşte şi-l lasă.
Sageata ...multe persoane care chirăie, chiţăie, guiţă, miorlăie, se strâmbă, se uită cruciş, sar într-un picior, cad în fund, cu scopul ca lumea să râdă.
Sageata ...pumn spre falca unuia nimerind în nasu' altuia, luat avânt pentru dat cu ranga şi spart geamul din spate, om zburând prin vitrină şi zicând au - şi-n genere, poante arhicunoscute, ultrafolosite şi überprăfuite, care prima oară (adică pe vremea lui Mack Sennett) durau o secundă, apoi au ajuns la două-trei secunde, apoi pe la vreo zece, şi tot aşa, pentru ca acum să ţină cam două minute fiecare, ca izmenele de molton pe care le storci de apă muuuult mult mult, un strop să nu rămână.
Sageata ...orgii de culori (şi-n peisaje, şi-n oraşe, şi peste tot) complet neasortate dar absolut ţipătoare, de parcă ar fi storcoşit pe pânză o trusă-ntreagă de tempera un cimpanzeu beat crescut de ţigani...

Dacă toate astea vă plac, dacă nu le-aţi mai văzut niciodată, sau dacă vă e dor să le revedeţi şi pentru a enşpea mia oară...
...duceţi-vă la Wild Hogs, aka Gaşca nebună.

Dacă nu, nu.

17 aprilie, 2007, h. 21:30-21:56
Bucureşti, România
 Toate articolele despre Wild Hogs


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Mihnea Columbeanu


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer