iunie 2007
Family Man, The
Cu 13 ani în urmă, cînd Jack Campbell (Nicholas Cage) a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale, Kate (Tea Leoni) că vor sta despărţiţi doar un an.

Acum este Ajunul Crăciunului, iar Jack este un celibatar de pe Wall Street bine plătit, cu multă putere şi cu un standard de viaţă ridicat, pentru care Kate este doar o amintire îndepărtată. Aflîndu-se la cumpărături într-un magazin obişnuit situat pe drumul dintre casa şi serviciul său, Jack se trezeşte în mijlocul unei dispute între patronul magazinului şi un vagabond turbulent. După ce ajută la calmarea situaţiei, Jack începe să-i facă morală tînărului Cash (Don Cheadle), care la rîndu-i îl întreabă pe Jack despre valorile acestuia în viaţă. "Am tot ce mi-aş putea dori" îi spune Jack.

Ghemuit între pereţii apartamentului său luxos, Jack adoarme... şi se trezeşte într-un dormitor răvăşit din New Jersey alături de Kate. Aceasta este cu 13 ani mai bătrînă faţă de ultima dată cînd a văzut-o, este nedormită, dar Jack parcă îşi aminteşte de ea. O fată de 6 ani i se adresează lui Jack spunîndu-i "tata", iar din camera alăturată se aude plînsetul unui nou-născut. Acesta este doar începutul surprizelor care-l vor întîmpina pe Jack......

Universal Pictures şi Beacon Pictures prezintă o producţie Riche / Ludwig - Zvi Howard Rosenman - Saturn intitulată The Family Man / A doua şansă, o comedie romantică despre posibilităţile vieţii, avîndu-i în rolurile principale pe Nicholas Cage (Jack Campbell) cîştigător al premiului Oscar cu cîţiva ani în urmă şi pe Tea Leoni (Kate).


The Family Man, durata: 124 minute

Regia: Brett Ratner
Scenariul: David Diamond & David Weissman
Produs de: Marc Abraham, Zvi Howard Rosenman, Tony Ludwig, Alan Riche
Muzica: Danny Elfman
Montajul: Mark Helfrich Ace
Scenografia: Kristi Zea
Imaginea: Dante Spinotti
Cu: Nicolas Cage, Tea Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek
Regia: Brett Ratner Cu: Nicholas Cage, Tea Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus