Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Wedding Planner, The

Vervă şi puţină şampanie - The Wedding Planner


TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Variaţiune nostimă (pînă la un punct) pe tema "My Best Friend's Wedding"... Ei bine, da, "Jeni" poate să joace! Cei pentru care portoricana focoasă nu e decît un Fund-şi-atît (deşi, în Out of Sight, nu juca deloc cu popoul!) se pot convinge "checkînd" această comedie romantică regizată de un coregraf îndrăgostit de acele comedii romantice din anii '30-'40, în care verva spirituală a replicilor ţinea loc de şampanie, iar şampania ţinea loc de comentariu social.

Aici (şi mai ales în prima parte: cea mai bună), JLo este perfectă în chip de "organizatoare de nunţi", selfmade-woman cu un timing de producătoare TV şi o career-drive de Oprah Winfrey, dar cu o love life de Ally McBeal-prima perioadă... Din fericire pentru ea şi din păcate pentru noi, scenariul i-l aruncă în faţă - şi-apoi în braţe - pe Matthew McConaughey, pediatru cu rînjet de cowboy, care se-ntîmplă să fie chiar ginerele nunţii pe care o organizează.

Filmul (care promitea la-nceput o bună oră jumate de divertisment sofisticat) se chinuie în minutele rămase să ne convingă că "he's the one", trecînd - cu compresorul numit reţetă - peste evidenţa evidenţelor: cel mai cute, mai sweet & mai nice tip din viaţa ei nu este bădăranul cu ochelari cu care a dansat tango şi-aproape s-a sărutat sub ploaie, ci italianul adorabil de stîngaci pe care nu dă doi bani! Vorba Gretei (Garbo), cînd a văzut cum "la bete" se transformă în "le beau" în filmul lui Cocteau - Give me back my beast! -, se cere amendată, din perspectiva acestui film, astfel: "Daţi-i-l înapoi pe macaronar, fraierilor!" - suficient de tare ca s-audă scenariştii (ab)surzi de la Hollywood... (++)

The Wedding Planner / Eu cu cine mă mărit?

Regia: Adam Shankman
Cu: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Justin Chambers, Bridgette Wilson-Sampras, Kevin Pollack Toate articolele despre Wedding Planner, The
Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Alex. Leo Şerban


Alte articole

 Cam tras de păr - The Wedding Planner, Laurenţiu Brătan


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer