martie 2002
Wasabi
Hubert (interpretat de Jean Reno) este un inspector de poliţie care adoptă metode de investigare puţin cam dure, dar are totuşi o inimă de aur. După ce îl bate măr (din întâmplare!) pe fiul prefectului, comisarul său îl sfătuieşte să-şi ia o mică vacanţă. Astfel, el profită de ocazie pentru a se preocupa mai mult de viaţa sa personală, pe care o neglijase în trecut. Dar primeşte un telefon din Japonia şi un notar îl înştiinţează că Miko, femeia ce trecuse prin viaţa lui acum aproape 20 de ani, a decedat în condiţii misterioase. Ea nu l-a uitat şi l-a numit executantul său testamentar. Dar Miko i-a lăsat nu doar un testament sau un cadou, ci mai mult o problemă, o adevărată bombă.

Michel Muller interpretează rolul lui Maurice, un anjagat al Evidenţei Populaţiei, care îi vine în ajutor lui Hubert deoarece "Momo" (cum este numit Maurice) visa să devină poliţist. În urma călătoriei celor doi în Japonia, reiese că Hubert este tatăl lui Yumi, o tânără de 18 ani, interpretată de Ryoko Hirosue. Cei trei trec printr-o serie de evenimente palpitante şi interesante, care vor apropia pe Hubert şi Yumi.


Wasabi

Regia: Gerard Krawczyk
Scenariul: Luc Besson Producător: Luc Besson Imaginea: Gerard Sterin
Cu: Jean Reno, Michel Muller, Ryoko Hirosue


Regia: Gérard Krawczyk Cu: Jean Reno, Michel Muller, Ryoko Hirosue, Yoshi Oida

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus