Suplimentul de cultură / septembrie 2007
Hairspray
Hairspray / Intrigi de culise (regia Adam Shankman) e drăguţ datorită subiectului creat de John Waters în filmul cu acelaşi titlu din 1988, datorită muzicii compuse de Marc Shaiman pentru musicalul realizat după filmul lui Waters în 2002 şi datorită actorilor, mai ales John Travolta, Christopher Walken şi Michelle Pfeiffer, care sînt de luat acasă.

Altfel, m-a deranjat că şi morala e la fel de gr(o)asă ca anumite personaje, pe cît e de neagră la suflet eroina interpretată de Michelle Pfeiffer. Dar deşi împleteşte - un ochi pe faţă, unul pe dos - problema negrilor şi pe cea a supraponderalilor, atît de şablonard încît lucrul de mînă pare făcut la maşină, Hairspray-ul 2007 are multe lucruri care să-l facă simpatic. Iar John Travolta şi Christopher Walken alcătuiesc cuplul anului. Nu credeam că Travolta în travesti poate fi o femeie foarte drăguţă.
Regia: Adam Shankman Cu: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Amanda Bynes, James Marsden, Queen Latifah

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus